Thijs Hoekstra

Schakel hulp in van expert Thijs Hoekstra

Expert Thijs Hoekstra

Redacteur Noord-Holland

Thijs Hoekstra (1998) is een schrijver en redacteur, gespecialiseerd in autobiografische fictie en zelfhulpboeken. Na het behalen van zijn master in communicatiewetenschappen werkte hij samen met diverse schrijvers en ondernemers in dit vakgebied. Inmiddels wil hij zijn kennis delen met de groeiende groep mensen die ervoor kiezen om hun verhaal zelf uit te geven.

Wat deze auteurs vaak missen is goede redactie. Dit is veel meer dan alleen een spelling- en grammaticacheck. Een redacteur fungeert als een ideale sparringpartner. Een paar extra ogen om te zorgen dat je manuscript transformeert van een verzameling aantekeningen in een Word-document naar een écht boek.

Mogelijkheden en tarieven

Dit zou een mogelijke werkwijze voor onze samenwerking kunnen zijn: na een (telefonisch) interview neem ik je manuscript door, met ons gesprek in gedachten. In je manuscript plaats ik diverse opmerkingen met mijn verbeterpunten in de kantlijn, terwijl ik alles een paar keer doorlees. Denk hierbij aan suggesties voor de opbouw, de verhaalstructuur, spelling en grammatica, zinsconstructie en factuele kennis. Dit herhalen we net zolang tot jij tevreden bent met je tekst.

Voor mijn vaste klanten hanteer ik een tarief van 50 euro per uur, maar voor klanten van Pumbo reken ik 35 euro per uur, omdat ik vind dat goede redactie ook beschikbaar moet zijn voor de verhalen die nog niet zijn ontdekt door grote uitgeverijen.

Neem vrijblijvend contact met me op voor een introductiegesprek.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Thijs Hoekstra

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black