Ghostwritingbymirjam

Schakel hulp in van expert Mirjam Windrich

Expert Mirjam Windrich

Ghostwriter Zuid-Holland

Mirjam Windrich is een ervaren, allround schrijfster. Na haar studie Nederlands werkte zij als redacteur en eindredacteur en schreef ze een aantal romans en een verhalenbundel. Later, vanuit haar therapiepraktijk, schreef ze non-fictieboeken en daarnaast ontwikkelde ze een schrijfmethodiek voor online (psycho)therapie.

Al tijdens haar studie schreef ze samen met een arts een boek. Sinds een jaar of tien is het enorm leuke en enerverende werk als ghostwriter haar lust en haar leven. Ze maakte boeken met ondernemers, therapeuten, wederom een arts en diverse experts op het gebied van gezondheid. Boeken over professies, maar ook over levensloop en persoonlijke ontwikkeling.

Zij biedt je een prettige en ontspannen samenwerking waarin alles is gericht op het vormgeven van je eigen verhaal. Verteld in je eigen stijl zodat het ook echt jouw boek is. Haar werkwijze is zorgvuldig en precies en ze is in staat de meest gecompliceerde materie in prettig leesbare taal om te zetten. Tot slot draagt haar therapeutische ervaring een steentje bij aan de diepgang en kwaliteit van de interviews, en dus je boek! 

Mogelijkheden en tarieven

Ieder project is anders, en ghostwriting kan variëren van het redigeren of herschrijven van een bestaande tekst tot het van het begin af aan schrijven van een aan mij verteld verhaal. Daarbij kan research nodig zijn en de voorbereidende periode kan bijvoorbeeld veel tijd in beslag nemen. 

Voorbeeld van twee totaal verschillende projecten: 
- Redactie van een tekst van 1000 woorden > € 250,- (4 cent per woord)
- Boek (dus van niks tot boek) van 30.000 woorden > € 9.000, - (30 cent per woord)

En dan zijn er nog zoveel meer mogelijkheden zoals het schrijven of redigeren van blogs, artikelen, interviews en andersoortige teksten.

Met andere woorden, laten we samen tot een goede en redelijke prijs komen. Op basis van onze bevindingen maak ik een realistische offerte en dan kunnen we aan de slag. Als je via Pumbo met mij aan het werk wilt, dan krijg je sowieso 5% korting.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Mirjam Windrich

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black