Een thriller schrijven


De thriller is een ontzettend populair genre. En met goede reden. Een thriller is spannend en mysterieus. Aan het eind van de boek komt de ontknoping pas en tot die tijd zit je met een goede thriller op het puntje van je stoel. Door een laatste plottwist zag je de ontknoping écht niet aankomen, wat een verhaal! Wil jij ook zo’n spannend boek schrijven die mensen echt niet weg kunnen leggen? Schrijf dan een eigen thriller.

Via Pumbo laat je eenvoudig jouw eigen thriller drukken en uitgeven. Wij helpen je met het hele proces; van schrijven tot drukken!


Voorbeelden van thrillers geschreven door klanten van Pumbo

Pumbo heeft al veel thrillerschrijvers geholpen met het uitgeven van een eigen boek. De volgende thrillers zijn in samenwerking met Pumbo gerealiseerd:

Het rode dossier
Het rode dossier
Ronald van der Pol
De Skinner methode
De Skinner methode
Bronja Hoffschlag
Enkele reis Kopenhagen
Enkele reis Kopenhagen
Hub Handels
Waar de wolken eindigen
Waar de wolken eindigen
Jerrad Hoff

Wat is een thriller

Een thriller is een spannend boek. De naam komt van het Engelse woord thrill, wat spanning, sensatie of opwinding betekent. De thriller wordt gekenmerkt door de steeds verder opbouwende spanning.

Door de nadruk op gevaar te leggen wordt de spanning in een thriller heel hoog gehouden. Zo wil je als lezer niets liever dan doorlezen! Zo komt de goede thriller ook aan de bijnaam pageturner, je moet en zou de volgende pagina omslaan en doorlezen!

Waarom jouw thriller maken met Pumbo?

Kleine en grote oplages

Geen verrassingen qua kosten, transparante prijzen

Al 15 jaar zijn wij de experts op gebied van boeken publiceren

Wij publiceren meer dan 2000 nieuwe titels per jaar

Er zijn al meer dan 3.500.000 boeken verkocht via Pumbo

Er werken bij Pumbo 15 professionals om je te helpen

Pumbo wordt beoordeeld met gemiddeld een 9,6 uit meer dan 500 reviews

Via Pumbo accounts wordt jaarlijks meer dan € 1.500.000,- uitgekeerd aan schrijvers

De kosten van jouw thriller berekenen

Natuurlijk wil je eerst weten wat de kosten zijn van jouw thriller, voordat je aan de slag gaat. De prijzen zullen je verbazen. De gemiddelde kosten voor het drukken van 1 exemplaar bedraagt slechts € 2,85. Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van het aantal boeken dat je wilt laten maken, het aantal pagina’s, de hoeveelheid afbeeldingen, de keuze van de cover en het papiersoort. Je kunt eenvoudig laten berekenen wat jouw biografie gaat kosten via onze online rekentool.

Soorten thrillers

Het spannende boek komt in verschillende soorten. De laatste jaren is de spannende detective ontzettend populair. Denk maar eens aan de Scandinavische thrillers die allemaal in de bestsellerlijsten hebben gestaan. Maar de detective thriller is niet het enige soort thriller. Denk bijvoorbeeld ook eens aan:

 • een psychologische thriller
 • een erotische thriller
 • een politiethriller
 • een medische thriller
 • een spionagethriller
 • een whodunit

Heb jij een idee voor een spannende thriller? Kruip in de pen! Of heb je nog wat hulp nodig? Pumbo werkt samen met Editio. Laat je inspireren door succesvolle schrijvers en verbeter je schrijftechniek met schrijftips of een schrijfcursus.

Geef jouw thriller uit met Pumbo

Pumbo heeft alles in huis om jou te helpen succesvol een thriller uit te geven. Wij zijn niet zoals traditionele uitgevers. Sterker nog, wij zijn niet eens een uitgever. Wij leveren jou de support die je nodig hebt om je eigen boek zelf uit te geven.

Jij bepaalt hoe je jouw boek uitgeeft en wat je zelf wilt doen of wat je wilt uitbesteden. Wij bieden altijd gratis support of aanvullende diensten als je daar behoefte aan hebt. Bel ons gerust of kom gezellig langs bij ons op kantoor voor een kopje koffie of thee! Dan nemen we al je wensen door.

Bovendien bieden we nog een aantal andere praktische voordelen. Wil je jouw eigen site als verkoopkanaal inzetten? Wij regelen een koppeling voor je.

Wil je niets hoeven doen als er een boek verkocht wordt? Ook de distributie nemen we je graag uit handen. En wil je altijd inzicht in hoeveel boeken je hebt verkocht en wat jouw verdiensten zijn? In jouw eigen account zie je het gelijk.

Met Pumbo heb je alle vrijheid jouw thriller uit te geven zoals jij dat wilt. Of je het nu helemaal zelf wilt doen, of geen idee hebt waar je moet beginnen, je kunt altijd op ons terugvallen.

Hulp nodig bij het maken van jouw autobiografie of biografie?

Het supportteam van Pumbo staat altijd voor je klaar

Paul

Paul

Sebastian

Sebastian

Robert

Robert

Isabelle

Isabelle

Wouter

Wouter

Yordy

Yordy

Marchel

Marchel

Monique

Monique

Met de hulp van Pumbo hoef jij je alleen nog maar te focussen op het schrijven van jouw thriller

Bij Pumbo kun je jouw thriller eenvoudig, snel en in de aantallen die je wenst laten drukken. Bij ons geen gedoe met contracten, vaste oplages of andere restricties. Nee, bij ons krijg je topkwaliteit op de manier die past bij jou.

Dit kun je van ons verwachten:

Een gratis ontwerp van jouw cover

Gratis bestandscontrole voor een perfect resultaat

  Een gratis ISBN-nummer als je jouw boek wilt uitgeven

   Milieuvriendelijk drukken

    Advies over de beste papiersoort voor jouw boek

    Ervaring: wij drukken duizenden boeken per week

    De distributie van jouw boek handelen wij af

    Kortom, wil je een eigen thriller schrijven en uitgeven? Met Pumbo regel je het eenvoudig online en heb je altijd de controle.

    Het aanmelden van jouw boek bij boekhandels en bibliotheken

    Inhoudelijke support, zoals redactie of zelfs ghostwriting

    Wij zorgen voor koppelingen zodat jij ook op jouw eigen kanalen het boek kunt verkopen

    Hulp bij de promotie van jouw boek

    Via Pumbo accounts wordt maandelijks meer dan €100.000,- uitgekeerd aan schrijvers

    Start met het uitgeven van je biografie