Uit de Kunst Vertalingen

Schakel hulp in van expert Sebastiaan KunstSchakel hulp in van expert Sebastiaan Kunst - Pumbo.nl

Uit de Kunst Vertalingen

Sebastiaan Kunst

Uit de Kunst Vertalingen is het vertaalbureau van Sebastiaan Kunst waarmee hij hoogwaardige vertalingen naar maar ook vanuit het Engels levert. Met een diepgewortelde passie voor de Engelse taal en cultuur en absolute expertise op dit gebied onderscheidt hij zich op de vertalersmarkt. Specialismen zijn onder andere economische en juridische teksten, maar in principe worden alle denkbare teksten naar hoogwaardig Engels vertaald.

Een constante kwaliteit wordt gewaarborgd door samenwerking met professionele proeflezers woonachtig in Engeland. Deze extra vertaalslag levert een onberispelijke vertaling op die keer op keer voldoet aan de gewenste doeleinden. Sebastiaan heeft al voor vele particulieren en gerenommeerde bedrijven en instellingen vertaald. Het gaat dan bijvoorbeeld om contracten, algemene voorwaarden en economische rapporten, maar ook om proefschriften, boeken en documentaires.

VERTALING Groningen

Tarieven en mogelijkheden

Vertaling Nederlands – Engels & vice versa
Ik vertaal jouw tekst, document of boek graag naar keurig verzorgd Engels op moedertaalniveau. Pumbo-tarief: € 0,10 per woord.


Voeg toe aan offerteaanvraag  

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW


Copyright © 2006-2022 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.