Textcase

Schakel hulp in van expert Koert van der Scheer

Expert Koert van der Scheer

Vertalers Overijssel

Textcase is gespecialiseerd in hoge kwaliteit zakelijke, commerciële en creatieve vertalingen. Het ervaren team wordt ingezet door internationale uitgeverijen en bedrijven, non-profitorganisaties, online marketingbureaus, auteurs en vele andere opdrachtgevers. Textcase verzorgt al meer dan 45 jaar vertalingen van en naar vrijwel elke taal. Het is dan ook een betrouwbare, sterke en veelzijdige vertaalpartner in een wereld die volop in beweging is.

Naast boek-, website- en documentvertalingen, verricht Textcase ook volledige internationale zakelijke en commerciële communicatie. Het vertaalbureau informeert toekomstige klanten en volgers via sociale media en verzorgt zorgvuldig afgestemde AdWords- en SEO-campagnes, waarmee de klant een internationaal publiek bereikt en beweegt. Textcase brengt een vertaling naar de andere kant van de wereld en doen dat vol beleving, kunde en een concurrerend tarief.

Gediplomeerde vertaalspecialisten

Textcase beschikt over een internationaal netwerk van meer dan 2.500 gediplomeerde vertaalspecialisten. Elk met een eigen stijl, vakgebied en persoonlijke interesses. Zo koppelen we elke vertaalopdracht waarmee we aan de slag gaan aan de juiste personen.

 

Passende teksten in elke taal

Van een nieuwe bestseller voor de internationale markt, webstores, blogs en documentvertalingen tot gelokaliseerde AdWords-campagnes en SEO-gerichte webcontent: onze vertalers en marketeers spreken de moedertaal en maken teksten passend voor lezers en potentiële klanten in een ander land. Daarbij is de aandacht voor lokale cultuur, nuances en gebruiken van bepalend belang. Door de nauwe samenwerking tussen de klant en onze (plaatselijke) vertalers, projectmanagers, online marketeers en DTP'ers wordt jouw tekst in elk land of regio een internationaal succesverhaal.

 

Tarieven

Onze vertaaltarieven voor meer dan 10.000 woorden in Westerse talen liggen tussen de € 0,07 en € 0,10 per woord.  Wij zorgen ervoor dat je binnen één werkdag een offerte op maat toegestuurd krijgt.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Textcase

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black