Tekstbureau Purus

Schakel hulp in van expert Anouk Smies

Expert Anouk Smies

Redacteurs Zuid-Holland

Is een schrijfster, dichter en redacteur, die vindt dat taal een kracht is die in elke schrijver anders tot leven komt. Heeft veel ervaring in het redigeren van verschillende soorten teksten (onder andere blogs en romans) en heeft twee dichtbundels op haar naam staan. Na ervaring met het schrijven van onderwijsmateriaal en haar studie Cultuurwetenschappen won haar liefde voor taal het van haar andere ambities. Al snel richtte ze haar eigen bedrijf op: Tekstbureau Purus. Ze streeft er niet alleen naar jouw teksten te corrigeren, maar wil er boven alles jouw kernkracht in ontdekken om die te versterken!

Anouk redigeert onder andere blogs, romans, artikelen, webteksten en gedichten. Ze kijkt met een nauwkeurige, maar vooral bevlogen blik naar zinsbouw, stijl, spelling, toon en ritme. Voor haar is het belangrijk in het redigeren heel nauw bij de stijl van de schrijver aan te sluiten, en deze als het ware te onderstrepen, uit te lichten en aan te scherpen.

Redactie

Ik redigeer teksten over het algemeen voor een tarief van € 40,- per uur. De eerste pagina's zijn altijd gratis, zodat je kunt kijken of mijn stijl van redigeren je bevalt!

 

Redactie blogs

Ook redigeer ik graag je blogs die ik krachtiger en vloeiender maak, voor een tarief van € 35,- per uur.

 

Advies

Ik heb tevens ervaring als schrijfcoach, en geef voor een tarief van € 35,- per uur advies over het verloop, de opbouw en de verbeterpunten van je manuscript!

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Tekstbureau Purus

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black