Boek uitgeven via Bol.com

Jouw boek verkopen op Bol.com

Image
Boek uitgeven

Maakt u gebruik van onze aansluiting met de boekhandels, dan wordt uw boek automatisch ook beschikbaar gesteld aan Bol.com. De beschikbaarheid van uw boek in deze webshop kan een wezenlijk verschil betekenen voor de verkopen van uw zelf uitgegeven boek.

Bol.com

Niet alleen omdat Bol.com in het afgelopen decennium flink is gegroeid en zich inmiddels de grootste internetboekhandel van Nederland mag noemen, maar vooral ook omdat dit de webshop is die de grootste bekendheid geniet onder het Nederlandse lezerspubliek.

Waarom Bol.com?

Wanneer u gebruik maakt van onze aansluiting met het Centraal Boekhuis, hoeft u geen extra kosten te betalen voor het verkopen van uw boek via Bol.com. Als de aanmelding van uw boek is verwerkt, kan het worden ingeslagen en is het in principe direct beschikbaar via Bol.com.

Op het moment dat er een bestelling wordt geplaatst bij dit bedrijf, wordt uw boek bij een reeds gedrukte voorraad boeken direct vanuit het magazijn naar de koper verstuurd. Bij POD wordt uw boek eerst via printing on demand gedrukt. De boeken worden uit naam van Bol.com verzonden. Het verkopen van uw boek via Pumbo en Bol.com kost u minder werk en vergroot uw online vindbaarheid.

Image
favourite-pumbo-white.png

Uw boek verkopen via Bol.com?

#ffffff
Image
New project icon