Scriptium Tekstcorrectie

Schakel hulp in van expert Scriptium

Expert Scriptium

Redacteurs Zeeland

De prijs voor de redactie van jouw manuscript verandert op basis van de gekozen diensten en levertermijn. In de basis kost een redactie op taal (spel- en typefouten, taalfouten, grammatica en interpunctie) €0,012 per woord. Voor een redactie op taal & structuur (aanvullend zinsbouw, verwijswoorden, paragraafstructuur en continuïteit) geldt een prijs van €0,015 per woord. Wens je daarnaast feedback te ontvangen op de inhoud van het manuscript (verhaallogica, personage-ontwikkeling, inhoudelijke tegenstrijdigheden en algehele spanning/opbouw) kost de redactie €0,018 per woord. Al deze prijzen zijn inclusief btw en er geldt een starttarief van €12,50 per manuscript.

Na het indienen van je manuscript volgt eerst een gepersonaliseerde offerte. Deze offerte is vrijblijvend en dient ter weergave van de te verwachten kosten.

Scriptium is een online bureau voor alle soorten tekstredactie, vertalingen en transcripties. Kom eenvoudig en snel in contact met editors en vertalers die door Scriptium specifiek voor jouw manuscript worden geselecteerd. Kies uit meer dan 50 specialisten die allemaal staan te trappelen om jouw tekst van redactie te voorzien. Manuscripten kunnen worden geredigeerd op taal, structuur en inhoud. Bezoek voor meer informatie over deze drie diensten de website.

Scriptium is gespecialiseerd in teksten met een academisch karakter, maar redigeert ook romans, (auto)biografieën en nota’s. Na aanmelding volgt er eerst een kennismaking en inventarisatie van waar je als schrijver naar op zoek bent. Daarna krijg je een gepersonaliseerde offerte voor jouw gekozen diensten, levertermijnen en redacteur.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Scriptium

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black