Levenstekst

Schakel hulp in van expert Daniëla Postma

Expert Daniëla Postma

Coaches Utrecht

Vertel je in jouw boek het levensverhaal van jezelf en/of anderen? Dan heb je er vaak niet genoeg aan om je in schrijftechnieken te bekwamen en/of goed in je doelgroep te verdiepen – hoe belangrijk dat overigens ook is! Vroeg of laat zul je vermoedelijk tegen persoonlijke dilemma’s aanlopen, zoals bijvoorbeeld het lastige spanningsveld tussen openheid en privacy.

Vanaf jouw allereerste idee tot zelfs na de publicatie van jouw boek kun je hiervoor bij Daniëla Postma terecht. Daniëla leerde het boekenvak aan een HBO voor 'uitgeefkunde' – met als specialisatie: (populair)-wetenschappelijke informatie. Sindsdien werkt zij als schrijfcoach, redacteur en vormgever voor zowel particulieren als bedrijven en hielp o.a. biografieën, zelfhulpboeken en gedichtenbundels realiseren. In 2018 verscheen haar handleiding ‘Jouw levensverhaal hoort in een mooi boek thuis’ waarin je handige tips vindt, oefeningen en inspirerende ervaringsverhalen van andere auteurs.

Advies bij opzet en planning
Een goed begin is het halve werk. Vaak heb je aan een paar adviesgesprekken al genoeg om daarna zelfstandig te kunnen gaan schrijven. Ik help je o.a. bij het bepalen van je doelgroep en een goede planning. Pumbo-tarief: €  75,- per gesprek (inclusief schriftelijk advies achteraf) = ca. 3 uur alle aandacht voor jouw verhaal.

Eerste Hulp Bij Schrijven
Ben je al begonnen met schrijven, maar vastgelopen? Stuur een tekstdeel van ca. 1.000 woorden op, met een korte samenvatting van je verhaal en de beoogde doelgroep.  Van mij krijg je duidelijke aanwijzingen retour: zodat jij weet wat je moet doen om straks de laatste punt van je verhaal op papier te kunnen zetten. Pumbo-tarief: € 50,-.

Manuscriptbeoordeling
Je boek is klaar en je wilt graag weten of het goed genoeg is voor publicatie? Stuur je manuscript op en ik laat je weten of jij toch nog een keertje achter je bureau moet schuiven om passages toe te voegen, te schrappen en/of te herschrijven. Pumbo-tarief: € 50,- voor een voorbeeldtekst van maximaal 1.000 woorden, met schriftelijke  uitleg erbij.  € 300,- excl. btw voor een manuscript van maximaal 50.000 woorden.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Levenstekst

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black