Levenstekst

Schakel hulp in van deze expertLevenstekst

Daniëla Postma

Wil jij een levensverhaal in een boek verwerken – van jezelf of van anderen – om mensen te kunnen helpen bij allerlei levensvragen, als particulier of als coach? Dan loop je vroeg of laat tegen dit soort dilemma's op: Hoe bepaal je de inhoud van je boek en bouw je je verhaal logisch op? Wat kan je aan je schrijfstijl veranderen om je verhaal levendiger te maken? Hoe ga je om met gevoelige informatie over jezelf en/of anderen? Wat moet je allemaal plannen en regelen om te zorgen dat je verhaal in boekvorm kan verschijnen?

Daniëla Postma begeleidt mensen hierbij. Vanaf jouw eerste idee tot na de publicatie van jouw boek kan je bij haar terecht. Daniëla leerde het boekenvak aan een HBO voor 'uitgeefkunde' (de FMA) – met als specialisatie: (populair)-wetenschappelijke informatie. Sindsdien werkt zij als schrijfcoach, redacteur en/of vormgever voor zowel particulieren als bedrijven. Ook verzorgt zij interviews voor publicitaire doeleinden.

AUTEURSBEGELEIDING EN SCHRIJFCOACHING Utrecht

Tarieven en mogelijkheden

Advies bij opzet en planning
Een goed begin is het halve werk. Vaak heb je aan een paar adviesgesprekken al genoeg om daarna zelfstandig te kunnen gaan schrijven. Ik help je o.a. bij het bepalen van je doelgroep en een goede planning. Pumbo-tarief: € 50,- per gesprek (inclusief schriftelijk advies achteraf) = ca. 2 uur alle aandacht voor jouw verhaal.

Eerste Hulp Bij Schrijven
Ben je al begonnen met schrijven, maar vastgelopen? Stuur op wat je al hebt en ik geef je duidelijke aanwijzingen n.a.v. een tekstdeel van ca. 1.000 woorden: zodat jij weet wat je moet doen om straks de laatste punt van je verhaal op papier te kunnen zetten. Pumbo-tarief: € 25,-.

Manuscriptbeoordeling
Je boek is klaar en je wilt graag weten of het goed genoeg is voor publicatie? Stuur je manuscript op en ik laat je weten of jij toch nog een keertje achter je bureau moet schuiven om passages toe te voegen, te schrappen en/of te herschrijven. Pumbo-tarief: € 30,- voor een voorbeeldtekst van maximaal 1.000 woorden met uitleg erbij; € 20,- per 1.000 woorden voor een grondig leesrapport van je gehele manuscript.


Voeg toe aan offerteaanvraag  

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW


Copyright © 2006-2018 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeldt.