Fabdesign

Schakel hulp in van expert Fabian Smit

Expert Fabian Smit

Vormgevers Noord-Holland

Fabian Smit (1972) is eigenaar van Fabdesign, een ontwerp- en communicatiebureau dat hij in 2006 startte. Fabian heeft vóór die tijd enkele jaren bij een ontwerpbureau gewerkt waar hij diverse museumcatalogi, kunstboeken en relatiegeschenkboeken mocht ontwerpen voor bekende opdrachtgevers als: Cobra Museum Amstelveen, United Service Group, Museum Jan van der Togt, Biënnale Amstelveen, VVV Texel, Industrieel Toerisme Zaanstad, Bake Five, etc. Daarnaast had hij in die tijd het voorrecht om te mogen werken voor o.a. bekende kunstenaars als: Corneille, Eugène Brands, Carel Willink, Rob Scholte, Leentje Linders, Ulay, Walter van Oel, Nedko Solokov, Herman Krikhaar en Evert Thielen. Maar ook voor talloze andere getalenteerden, die iets minder bekend zijn bij een groter publiek.

Fabian werkt dagelijks met lef, creativiteit en passie aan uiteenlopende concepten en alle mogelijke creatieve producties. Naast vormgever van logo's, huisstijlen, verpakkingen, websites, folders, brochures, etc. en bedenker van doeltreffende campagnes, is hij altijd een fervent boekenmaker gebleven. Of je boek nu 'Kind in Cobra', 'Een eeuw Willink', 'Texel Verbeeld', 'Help! Ik moet spreken', 'VakantieDoeBoek voor Volwassenen', 'Beeld in Beeld', 'Oog in Oog', 'Face to Face' of '65 jaar voetbalclub RKEDO' heet. En of je werk nu als eigen proeve van bekwaamheid voor een selecte doelgroep bedoeld is, als relatiegeschenk op de koffietafel komt te liggen, of breeduit wordt besproken tijdens een challenge conferentie; bij deze ontwerper en vormgever krijgt jouw werk gezicht, beleving en bezieling mee.

Ik verzorg het gehele grafische ontwerp van jouw tekst of verhaal. Dat betekent dat we in overleg op zoek gaan naar het meest haalbare idee voor jouw boek. Daarbij bepaal ik – uiteraard aan de hand van jouw wensen – de typografie (lettertypes), coverontwerp, binnenwerk layout, tekstopmaak/dtp en zorg ik voor het leveren van je digitale drukwerkbestanden (pdf-bestanden), eventueel in direct contact met de drukkerij.

Basis-/starttarief
Tarief voor het ontwerp van je cover en het volledige binnenwerk: vanaf € 175,- tot € 350,-. De opmaak wordt vervolgens per pagina gerekend. Wel zo overzichtelijk. Dit tarief varieert van € 1,75 per pagina voor een roman tot € 3,50 voor een uitgebreidere uitgave.

Uur-/paginaprijs
Concept/ontwerp: € 75,- per uur
Speciaal Pumbo-klanten tarief: € 70,- per uur

Dtp/opmaak: € 1,75 tot € 3,50
(per pagina, afh. gecompliceerdheid van een uitgave)

Grafieken/tabellen/etc.: € 10,- tot € 30,-
(per item, afh. gecompliceerdheid van een item)

Extra correcties: € 40,- per uur
(eerste 50 correcties zijn inbegrepen in de offerte)

Uurtarief overig
Gebruik stockbeeld materiaal: € 25,- per beeld
Bewerken/aanpassen aangeleverd beeld-/illustratiemateriaal: € 45,- per uur
Bespreking/redactie: € 35,- per uur

Klik hier voor de uitgebreide tarievenkaart.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Fabdesign

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black