Topscriptie B.V.

Scriptiehulp van Topscriptie

Expert Topscriptie

Scriptiebegeleider Zuid-Holland

Op de website van Topscriptie kun je meer informatie vinden over de tarieven van de begeleiding. Ze hanteren diverse voordeelpakketten, waarbij je de uren zelf kunt verdelen over verschillende sessies. Zie: Tarieven - Topscriptie

Voor het redigeren van jouw scriptie, proefschrift of manuscript kun je vrijblijvend een offerte opvragen. Vermeld hierbij dat je via Pumbo bij Topscriptie bent gekomen en je ontvangt 10 procent korting op de offerte.

Een indicatie van het redigeren van een scriptie van 30 pagina’s is ongeveer 250 euro, afhankelijk van het aantal woorden en de kwaliteit van het stuk. Hierop ontvang je dan 10 procent korting.

Topscriptie is een erkend studie- en scriptiebegeleidingsinstituut en marktleider in Nederland, met name bij hun (mbo, hbo en wo bachelor- en master) studie en scriptie. Tevens zijn een aantal begeleiders zelf gepromoveerd en helpen zij promovendi. Er zijn begeleiders voor alle opleidingen, van juridisch, financieel, marketing, economisch tot begeleiders met een specialisme in bijvoorbeeld filosofie. Bij Topscriptie kun je terecht voor hulp bij de inhoud, structuur, argumentatie, analyses en de taal. Er zijn ook begeleiders met specialismen bij bepaalde motivatie- en leerproblemen zoals ADHD, autisme, faalangst, hoogbegaafdheid, dyslexie en andere mentale problemen.  

Tevens kan de taalkundige van Topscriptie jou helpen wanneer je jouw manuscript wil laten redigeren op taal en/ of structuur. 

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Topscriptie

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black