de zagerij ontwerpbureau

Schakel hulp in van expert Marthijn Stam en Quirine Reijman

Expert De Zagerij Ontwerpbureau

Vormgevers Illustrators Noord-Holland

De Zagerij ontwerpbureau is een klein en veelzijdig bureau dat zich volledig richt op maatwerk publicaties. Ontwerpen begint voor De Zagerij bij het begrijpen en doorgronden van wat jij wilt 'vertellen' zodat ze een ontwerp maken dat bij jou past. Je kunt De Zagerij inschakelen voor het ontwerpen van je cover, de opmaak van het binnenwerk en indien gewenst voor het maken van illustraties. Uiteraard leveren ze alles technisch correct aan bij Pumbo zodat het gedrukte resultaat volledig aan je verwachtingen voldoet.

De Zagerij verzorgde de opmaak van vele boeken en magazines. Hun ontwerpen zijn eigenzinnig, helder en tot in de details verzorgd. Zo wordt design meer waard dan het kost.

Wij kunnen de vormgeving van je hele boek verzorgen, maar ook voor de opmaak van alleen de cover kan je bij ons terecht. Het eerste heeft echter onze voorkeur omdat we er dan een echt geheel van kunnen maken. De prijs is sterk afhankelijk van je wensen. Wil je iets met een (aangeleverde) foto, moeten we een illustratie maken of wordt het een typografische cover?

Grofweg hanteren we een uurtarief van € 75,- voor ontwerpwerk en € 45,- voor dtp-werkzaamheden. We zullen je in ieder geval altijd op voorhand een duidelijke offerte doen zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Klanten van Pumbo krijgen 15% korting op de totale ontwerp- en opmaakkosten.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met de zagerij ontwerpbureau

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black