Manuscriptredactie.nl

Schakel hulp in van expert Bianca NederlofSchakel hulp in van expert Bianca Nederlof - Pumbo.nl

Manuscriptredactie.nl

Bianca Nederlof

Een uitstekend taalgevoel, oog voor detail, kennis van storytelling, heldere afspraken en een prettige samenwerking. Dat is wat je van Bianca Nederlof kunt verwachten. Zij werkt sinds 2010 onder de naam Manuscriptredactie.nl als redacteur en corrector voor zowel uitgeverijen als particulieren.

Ze kent het klappen van de zweep als het gaat om het schrijven van fictie. Haar thrillerdebuut Ongrijpbaar stond in 2015 op de shortlist voor de Schaduwprijs (CPNB) en de Hebban Thriller Debuutprijs. Eind 2016 komt haar achtste kinderboek uit, bij uitgeverij De Vier Windstreken. Enkele korte verhalen zijn gepubliceerd in Schrijven Magazine en in verhalenbundels (waaronder Insomnia van uitgeverij LetterRijn en Zin en Waanzin van Literair Werk).

REDACTIE Zuid-Holland

Tarieven en mogelijkheden

Redigeren en corrigeren
Elke tekst is anders, daarom hanteer ik voor verschillende teksten bijpassende tarieven. Ik vraag altijd om een fragment uit het manuscript, van zo'n 500 tot 1.000 woorden. Op basis van dit fragment voer ik een proefredactie uit en bepaal samen met jou wat er voor jouw tekst nodig is. Gaat het alleen om de laatste foutjes, of ook om het verhaal zelf? Wil je je dialogen verbeteren, meer spanning in je thriller, of geloofwaardigere personages in je roman? Op basis hiervan maak ik een offerte. Klanten van Pumbo krijgen 10% korting.


Voeg toe aan offerteaanvraag  

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW


Copyright © 2006-2022 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.