Tip of the Tongue

Schakel hulp in van expert Anne Oosthuizen

Expert Anne Oosthuizen

Vertalers Noord-Holland

Anne Oosthuizen is een ervaren vertaler en redacteur Nederlands-Engels. Naast literaire en non-fictie proza legt Anne zich tevens met passie toe op poëzie- en liedvertalingen. Een uitdaging gaat ze niet uit de weg. Ook helpt Anne je graag met het redigeren van jouw geschreven werk, waarbij ze graag nauw samenwerkt met haar auteurs. Jouw visie staat voorop. Voor zowel Nederlands- als Engelstalige teksten kun je bij haar terecht.

Vertalen, redigeren, adviseren.

Hoewel ik me in de eerste plaats profileer als vertaler, help ik jou als gecertificeerd schrijftutor ook graag bij het afleveren van goede, pakkende teksten. Voor proofreading + editing hanteer ik over het algemeen een uurtarief van €35 p/u. Als vertaler werk ik graag nauw samen met de auteur, om ervoor te zorgen dat óók in het Engels (of juist het Nederlands) jouw stem doorklinkt op iedere pagina.

Elke tekst is anders, daarom is vertalen ook nooit een saai werkje. Dit betekent wel dat mijn prijzen variëren van €0,08 tot €0,16 cent p/w, afhankelijk van de complexiteit van jouw tekst. Hierover ga ik graag met je in overleg, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget.

Pumbo-klanten krijgen van mij een gratis korte proefvertaling en 50% korting op de eerste 500 woorden.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Tip of the Tongue

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black