Studio Naranja

Schakel hulp in van expert Floris Peeters

Expert Floris Peeters

Vormgevers Noord-Brabant

Floris Peeters is eigenaar van Studio Naranja, een klein en veelzijdig ontwerpbureau in ’s-Hertogenbosch. Floris is – met meer dan 20 jaar ervaring in het vak – gek op typografie, boeken en illustraties. Studio Naranja houdt zich voornamelijk bezig met boeken, infographics, jaarverslagen, huisstijlen, online en digital design.

Je kunt hier terecht voor het ontwerp van een cover en de opmaak van je boek. Het maken van illustraties, infographics of een sterk (cover)beeld maar ook de promotie van je boek zijn hier in goede handen.

Werkwijze

Om een goed beeld te krijgen nemen we alles door, dit kan telefonisch, online of op kantoor in 
’s-Hertogenbosch. We bespreken het boek, wie is de doelgroep, wat is het doel? Wat is de grootte en het aantal pagina’s? Wil je graag foto’s, figuren of illustraties in het boek? Op basis hiervan maak ik een (vrijblijvende) offerte waardoor je weet waar je aan toe bent.

Het maken van een boek splits ik in twee delen; coverontwerp en ontwerp van het binnenwerk. Het binnenwerk wordt na goedkeuring van het ontwerp gemaakt op basis van een paginaprijs. Mijn voorkeur gaat uit naar het maken van het gehele boek, omdat je dan een optimaal afgestemd boek krijgt.

Het maken van een boek is maatwerk, maar met deze richtprijzen krijg je een aardig idee wat de investering zal zijn. Voor klanten van Pumbo gelden de volgende gereduceerde tarieven:

Ontwerp cover, afhankelijk van je wensen: 250 tot 450 euro. Voor het basisontwerp van het binnenwerk (layout, stramien, typografie, regelafstand, paginering) reken ik 375 euro.

Binnenwerk: paginaprijs grofweg variërend van 2 (tekstpagina’s) tot 5 euro, afhankelijk van de complexiteit. Als de pagina’s een stuk ingewikkelder zijn (bijvoorbeeld bij een kookboek of een boek met veel figuren) dan wordt er een offerte op maat gemaakt.

Voor illustraties, infographics en figuren reken ik 10 tot 30 euro voor eenvoudige versies. Complexere versies in overleg. De aankoop van stockfoto’s begint bij 25 euro per stuk.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Studio Naranja

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black