Eveline Broekhuizen Schrijfcoach

Schakel hulp in van expert Eveline Broekhuizen

Expert Eveline Broekhuizen

Coaches Noord-Holland

Eveline Broekhuizen is schrijfcoach voor coaches die een boek schrijven. Zij begeleidt coaches die hun verhaal willen delen, hun missie willen uitdragen en impact willen maken met een boek. Eveline Broekhuizen heeft ruim tien jaar ervaring en tientallen auteurs begeleid tijdens het schrijven van hun boek. Ze brengt orde in de chaos van al je ideeën, maakt je wegwijs in het boekenvak en zorgt dat je de lezer raakt. ‘Omdat ik geloof dat je met jouw verhaal verschil kunt maken. En omdat ik geloof dat een boek jouw impact vergroot.’

Feedbacksessie 

Schrijf ik goed genoeg? Die vraag houdt vrijwel elke auteur bezig, helemaal als je jezelf in eerste instantie niet als schrijver ziet, maar als expert op een ander vakgebied. Laat je niet tegenhouden door de twijfels of je wel goed genoeg bent, maar vervang ze door de vraag: wat kan er beter?

Ik lees je manuscript of enkele hoofdstukken, analyseer de tekst en geef je waardevolle feedback. Je ontvangt een uitgebreid adviesrapport dat we bespreken in een online coachsessie van 1 uur. 

€ 297,- tot 10.000 woorden excl. btw

 

Structuursessie

Je hebt ideeën voor een boek, bent misschien al begonnen met schrijven en vraagt je af: hoe nu verder? Hoe maak ik van al die losse onderwerpen, teksten en scènes een boek?

Een heldere structuur biedt houvast; niet alleen aan de lezer maar ook aan jou tijdens het schrijven. In een structuursessie van 2 uur brengen we de verhaallijnen in kaart, zodat je inziet hoe je boek nog beter kan worden.

€ 297,- excl. btw

 

Schrijfcoachtraject

Je wilt je persoonlijke ontwikkeling delen, je vakkennis én je praktijkervaringen. Hoe stop je dat allemaal in één boek?

Ik begeleid je stap voor stap zodat je door de bomen het bos blijft zien. Samen ontdekken we jouw unieke invalshoek, zodat je vanuit een heldere structuur een verhaal kunt uitwerken dat de lezer raakt.

Ik coach 1 op 1 met 4 livesessies, die online of offline kunnen plaatsvinden, en 4 je ontvangt 4 keer feedback op de hoofdstukken van jouw verhaal.

Check mijn site voor meer details en om vrijblijvend kennis te maken: www.evelinebroekhuizen.com Laat even weten dat je via Pumbo bij mij terecht bent gekomen, dan krijg je 10% korting.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Eveline Broekhuizen

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black