No image image

Reinder Postma

No image image

Nathalie

Met veel plezier zojuist mijn tweede boek uitgebracht met hulp van Pumbo.nl. Mijn ervaring is wederom zeer positeife: betrokken mensen die op alle aspecten van het uitgeven en drukken van een boek met je meedenken. Ik voelde mij deskundig begeleid en dat is fijn, want een boek uitgeven is best spannend. Dank aan Robert en Jordy voor jullie tijd en betrokkenheid. Ik zal Pumbo zeker aanbevelen aan anderen. 

19 mei 2022
9.00 / 10
No image image

Frank from Association Belge Napoleonienne

Very professional company which carefully listens to their customers, takes time to help them and guide them in their project.
I 100% recommend this company without any hesitation.
You are in safe hands.

18 mei 2022
10.00 / 10
No image image

Jose van Rosmalen

Ik heb ter gelegenheid van mijn 75e verjaardag een boek samengesteld met verhalen, gedichten en persoonlijke herinneringen. Pumbo heeft het boek gedrukt en me ook geholpen bij het maken van de inhoudsopgave en het omslag. Het is een mooi gebonden boek geworden, waar ik trots op ben. Ik heb er in eerste instantie 40 exemplaren van laten drukken en bekijk nog wat ik er verder mee ga doen, mogelijk ook als E-book. Het mooie van een boek is dat je niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen dingen vast kunt leggen. Ik kan Pumbo beslist aanraden. De titel van mijn boek is De Woordendokter.

17 mei 2022
9.50 / 10
No image image

Miranda Huisman

Ik ben zeer tevreden over Pumbo!
Er was een goede communicatie en een fijne, prettige samenwerking. De medewerkers van Pumbo hebben mij geweldig geholpen en begeleid in het verwezenlijken van mijn boek 'Goudsterretje en de verborgen Galaxy. Van A tot Z. Niets was hun teveel of te gek. Buiten hun uitgebreide informatieve website om, had ik nog vele vragen en al deze vragen werden netjes beantwoord. Zowel telefonisch als op de mail. Loop je ergens tegenaan? Geen paniek, Pumbo is een helpende hand en staat werkelijk overal voor klaar. Daar waar de klant koning is, zit je bij Pumbo op de Troon. Daarnaast hebben ze mij ook enorm geholpen met de cover-opmaak. Mijn illustrator had niet het juiste programma, maar ook hierin was Pumbo meteen behulpzaam. De cover hebben ze prachtig in elkaar gezet met een super mooi eindresultaat! Mijn complimenten.

Ook had ik hulp nodig bij de redactie van het boek en de vormgeving. Via Pumbo kwam ik bij Sandra Di Bortolo uit. Tekstbureau Het Zusje. Ook met Sandra was het een super fijne samenwerking! Ze is kritisch, eerlijk en professioneel. Precies wat je nodig hebt voor een mooi eindresultaat.

Hierbij mijn dank aan Pumbo en Sandra Di Bortolo.

24 apr 2022
9.50 / 10
No image image

Pyke Tuitjer

Ik ben meer dan tevreden over de services die Pumbo verleend. Relevante nieuwsbrieven vol met zaken die je als schrijver gewoon echt vooruit helpen, uitstekende en transparante begeleiding op de website, persoonlijke en adequate hulp ingeval je onderweg toch ergens blijft steken (zoals hulp bij het maken van een omslag), en uiteindelijk een prachtig boek dat via de website in tal van verkoopkanalen terecht komt. Echt een hele dikke aanrader, niets dan lof!

14 mrt 2022
10.00 / 10
No image image

Maaike Möllmann

No image image

Gretha Bos

Na enkele projecten ben ik al 5 jaar heel erg tevreden over Pumbo. Medewerkers zijn heel aardig, behulpzaam en werken snel. De vaste begeleider heeft mij heel goed geholpen. Bij vragen of problemen kreeg ik heel snel antwoord terug. Ik vind Pumbo zeker niet duur voor de kwaliteit en service die geleverd wordt. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat!

31 jan 2022
10.00 / 10
No image image

Jan Keij

Pumbo doet het geweldig. Prima begeleiding, correct nakomen van afspraken, altijd bereikbaar als er een probleem is. En verder accurate info over verkopen van boeken et cetera. Niets op aan te merken dus.

28 jan 2022
9.50 / 10
No image image

Seph Fontane Pennock

No image image

Y

Geweldig! De mensen zijn super aardig en behulpzaam en het eindproduct was het geld meer dan waard! Ik ben zo blij! Ik zou Pumbo aan anderen aanraden

27 jan 2022
9.50 / 10
No image image

Paul Groen

Prima service van Pumbo. Goede hulp gekregen bij het maken van de boekomslag van het boek ‘Mijn Indische jaren’ . Ook prima kwaliteit van het boek. Zeer goede communicatie en levering. Kortom, geweldig.

26 jan 2022
10.00 / 10
No image image

Anke Siegers

No image image

Rik Denekamp

Voor en in samenwerking met Trijntje Muys heb ik haar boek opgezet "Ode aan de Aquarel" Door de super samenwerking met jullie is dit boek een heel mooi exemplaar geworden. Het was voor mij de eerste keer en we zijn door jullie enorm bijgestaan en geholpen tijdens alle voorbereidende werkzaamheden. Voor de uitvoering van het drukwerk krijgen niets dan lof.

Als ik weer een boek ga opzetten zal dit zeker weer in samenwerking met jullie gaan gebeuren.


Met vriendelijke groet,

Rik Denekamp

14 jan 2022
10.00 / 10
No image image

Willem Koopmann

Ik ben heel goed geholpen door Pumbo. Het boekje is netjes geworden, en mijn collega's zijn er blij mee. Het boekje is als Kerstcadeau uitgedeeld en dat werd erg gewaardeerd. I

23 dec 2021
10.00 / 10
No image image

Vincent Klok

Een heldere website (alles logisch te vinden), goed advies van mensen die je vriendelijk te woord staan, snelle reactie na een vraag of bestelling, en uitstekende service ingeval er iets niet helemaal goed gaat. Wat zou je meer willen?
Ik heb al meerdere complimenten gehad over de kwaliteit en uitvoering van de boeken.

17 dec 2021
9.50 / 10
No image image

Maarten van Gelderen

No image image

Gyuri Vergouw Vergouw Publishing

Onlangs is mijn nieuwe roman ‘Het labyrint van de ziel’ verschenen. Voor het eerst in lange tijd heb ik weer zelf een (eigen) werk uitgegeven. De druk hiervan heb ik dit keer uitbesteed aan Pumbo. Dat is een uitstekende beslissing geweest. De samenwerking was vanaf het begin goed, afspraken zijn prima nagekomen, iets wat ik altijd zeer belangrijk vind en in hoge mate waardeer. De kwaliteit van het eindproduct is uitstekend te noemen, cover en binnenwerk, ik krijg er veel complimenten over van klanten/lezers. Dat de mensen bij Pumbo ook behulpzaam zijn geweest bij de totstandkoming van het bijbehorende E-book (ook heel goed gelukt!) is boven verwachting geweest. Al met al een fijne ‘coproductie’, tegen een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ik beveel Pumbo bij iedereen aan…zolang ze mij ook nog maar in de planning kunnen opnemen! 
Gyuri Vergouw
auteur/uitgever/consultant

11 dec 2021
10.00 / 10
No image image

Wim Verzelen

Ik heb een bijzonder prettige ervaring met Pumbo. Aanvankelijk zat er enige storing op onze communicatie, maar dat is op een bijzonder galante manier rechtgezet, waarvoor ik heel dankbaar ben.

18 nov 2021
9.50 / 10
No image image

Ellen Buchwaldt

Goede service. Ondanks de drukte krijg ik na even wachten altijd antwoord op mijn vragen.
Het duurde even voordat de tweede druk gedrukt was, dit ook wegens wachten op de levering van papier en het linnen voor het ruggetje van mijn boek. Maar dit werd duidelijk gecommuniceerd.
Blij met mijn tweede druk van Tobias de teckel!

11 nov 2021
8.50 / 10