Puntkomma

boekenwinkel en boekontwerp voor bijzondere boeken!

Expert Mandy Woltjer

Vormgevers Drenthe

Jouw verhaal verdient een boek, jouw lezers verdienen een fijn boek en jouw boek verdient een plek in een boekenwinkel. Daarom creëerde ik de eerste selfpub boekenwinkel in Nederland. Een podium voor het boek uitgegeven in eigen beheer. 

Puntkomma helpt je bij de totstandkoming van je boek. Vormgeving van omslag en binnenwerk, ondersteuning bij drukwerk, begeleiding bij het uitgeven van je boek en de marketing ervan. Plus een gegarandeerde plek in een boekenwinkel!

Verhalen verbinden en verdienen het om gedeeld te worden.

Een boek maken blijft maatwerk. Maar wanneer we samen jouw boek gaan vormgeven moet je rekening houden met de volgende kosten.

Binnenwerk

Voor het binnenwerk begint een standaard stramien-ontwerp bij 399,- euro. Dus zorgvuldig gekozen lettertypes, marges, interlinie, koppen, lay-out en eventuele illustraties. Alles wat je boek aantrekkelijk maakt om te lezen! Daar komt per opgemaakte pagina een bedrag overheen van 2,50 per pagina wat alleen tekstueel moet worden opgemaakt. Wil je bijzondere opmaak in je pagina’s, denk aan bijvoorbeeld beeldmateriaal, dan kan het oplopen naar 4,25 per pagina.

 

Omslagontwerp

Een omslagontwerp begint bij 450,- euro.

 

Illustraties

Wil je je ontwerp versterken met op maat gemaakte illustraties, dan kan ik dat alleen maar aanmoedigen. Illustraties worden gemaakt op basis van een uurtarief.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Puntkomma

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black