Flindor

Schakel hulp in van expert Door de FlinesSchakel hulp in van expert Door de Flines - Pumbo.nl

Flindor

Door de Flines

Door de Flines (Flindor) begeleidt auteurs van non-fictie. Zij zorgt dat de uitgaven een goede structuur en een boeiende inhoud krijgen. Dat deed ze ook als uitgever bij Bruna, Het Spectrum en Meulenhoff-Boekerij, inmiddels heeft ze ruim 30 jaar ervaring.

 Het traject van boekidee naar een definitief manuscript is af te leggen met plezier en voldoening en natuurlijk zijn er ook valkuilen en omwegen. De Flines zorgt ervoor dat auteur en tekst die weg zo soepel mogelijk afleggen. De focus blijft daarbij altijd gericht op de toekomstige lezer.

Commentaar van een auteur: ''Door de Flines heeft heel veel kennis. Ze werkt snel en gericht op een heel prettige manier. Ze helpt je de meest optimale versie van jouw product te creëren. Voor mij is er geen twijfel over wie ik ga benaderen om me te begeleiden bij mijn volgende boek.''

AUTEURSBEGELEIDING EN SCHRIJFCOACHING Noord-Holland

Tarieven en mogelijkheden

Onze samenwerking begint met een gratis gesprek om te onderzoeken of wij over jouw boek een klik maken. Het liefst een ontmoeting in Amstelveen-Noord, per video kan ook.

Willen we daarna allebei doorgaan, dan is mijn uurtarief € 110,- ex BTW, of op basis van een strippenkaart van 12 uur € 95,- per uur ex BTW. Twaalf uur is in mijn ervaring een goede periode om een auteur een enorme stap vooruit te helpen doen.

Speciaal voor Pumbo-cliënten heb ik een ‘Pumbo strippenkaart’ van vier uur voor het lagere tarief van € 95,- per uur. Mijn strippenkaarten zijn om te zetten in:

• Lees- en commentaarwerk, 

• Gesprekken, en/of 

• Een verbeterslag van een of meer stukken tekst: editing, herschrijven. 

In alle fasen ben ik de gids die je op koers houdt. De koers die je voor jouw project hebt uitgezet en die we in ons eerste gesprek hebben vastgesteld.

Mocht je een ghostwriter zoeken of een andere vorm van samenwerken willen om jouw ideeën aan je publiek te presenteren, dan kan je ook bij mij terecht.


Voeg toe aan offerteaanvraag  

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW


Copyright © 2006-2021 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.