Flindor

Schakel hulp in van expert Door de Flines

Expert Door de Flines

Coaches Noord-Holland

Door de Flines (Flindor) begeleidt auteurs van non-fictie. Zij zorgt dat de uitgaven een goede structuur en inhoud krijgen. Dat deed ze ook als uitgever bij Bruna, Het Spectrum en Meulenhoff-de Boekerij, inmiddels heeft ze ruim 30 jaar ervaring.

Ze is afkomstig uit een familie van ingenieurs. Het is dan ook niet toevallig dat de 'constructie' van de inhoud haar specialisme werd. Het traject naar een definitief manuscript zit vol met valkuilen, omwegen en hoogtepunten. De Flines zorgt ervoor dat auteur en tekst die weg zo soepel mogelijk afleggen. De focus blijft daarbij altijd gericht op de toekomstige lezer.

Commentaar van een auteur: ''Door de Flines heeft heel veel kennis. Ze werkt snel en gericht op een heel prettige manier. Ze helpt je de meest optimale versie van jouw product te creëren. Voor mij is er geen twijfel over wie ik ga benaderen om me te begeleiden bij mijn volgende boek.''

Stuur me 1 of 2 A4tjes over:
[a] wat je wilt schrijven;
[b] wat er bijzonder is aan jouw idee;
[c] wie je lezers zijn, en
[d] hoe je die wilt bereiken.

Op basis daarvan onderzoeken we in een gesprek onze samenwerking. Voor Pumbo-cliënten is dit traject tot en met het eerste uur van het gesprek (in Amstelveen) € 50,-. Willen we allebei doorgaan, dan geldt vanaf dat moment mijn Pumbo-tarief van € 75,- per uur. Je koopt een 'strippenkaart' van vijf uur (= € 375,-) – om te zetten in lees- en commentaarwerk en/of in gesprekken en/of in een verbeterslag van een of meer stukken tekst. In alle fasen ben ik de gids die je op de koers houdt, die je voor jouw project hebt uitgezet.

Om een indicatie te geven: de meeste auteurs hebben voldoende aan drie 'strippenkaarten'. In die tijd kan iemand vaak enorme stappen zetten.

Mocht je een ghostwriter zoeken, van je proefschrift een publieksboek willen maken of een tekst naar het Engels willen laten vertalen, dan kan je ook bij mij terecht.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Flindor

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black