Ontwerp van de Buren

Schakel hulp in van expert uit het centrum van Tilburg

Expert Ontwerp van de Buren

Vormgevers Noord-Brabant

Ontwerp van de Buren
We sturen je verhaal met een goed gevoel de wereld in Niet iedereen heeft een snel schakelende ontwerper in huis. Gelukkig. Daarom zijn we Ontwerp van de Buren begonnen. Een ontwerpstudio met creatieve designers die voor je klaarstaan, zonder tussenkomst van een projectmanager. Wel zo soepel.

Voor een goed ontwerp hoef je niet ver te gaan. Dat doen wij wel.
Wij geven élke opdracht extra aandacht. Of het nou gaat om het grafisch ontwerp van een succesvolle social, een meesterwerk van een roman of een complete huisstijl. Zo één waarmee je alle kanten op kan. Kom je gluren bij van de Buren? Hier ben je altijd welkom.

Offerte

Telefonisch, per mail of tijdens een (online) bespreking bij ons op kantoor in Tilburg nemen we alle info met je door. Als we precies weten wat je voor ogen hebt, kunnen we een offerte op maat voor je maken. Dat doen we natuurlijk vrijblijvend.

 

Ontwerp boekomslag

Natuurlijk wil je dat je boek opvalt in de (digitale) winkel. Een overtuigend ontwerp voor de omslag is daarom een must. Wij helpen je graag met de vormgeving van een onderscheidende cover. Speciaal voor Pumbo-klanten en natuurlijk afhankelijk van je wensen, rekenen we hiervoor tussen de € 200,- en € 500,-.

 

Ontwerp binnenwerk

Ook het binnenwerk kunnen we voor je opmaken. We zorgen dat je boek goed leesbaar wordt en ook vanbinnen een strakke uitstraling krijgt. Hiervoor rekenen we tussen de € 2,50 en €13,- per tekstpagina. Voor een boek met illustraties, fotografie of infographics maken we graag een offerte op maat.

 

Ontwerpen voor de promotie van je boek

Als je je boek wil promoten op social media, via mailings of op andere websites heb je krachtige, ondersteunende beelden of animaties nodig. Ook deze kunnen we voor je ontwerpen, voor het speciale tarief voor Pumbo-klanten van € 70,- per uur. Uiteraard kan dit ook op offertebasis.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Ontwerp van de Buren

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black