Boek drukken

In elke gewenste oplage en al vanaf één exemplaar leverbaar

Klanten waarderen ons met gemiddeld een 9.6


Boeken drukken zonder zorgen

Voorkom problemen met het drukken van uw boeken en ontvang expertadvies. Wij drukken de boeken voor ruim 1000 nieuwe boektitels per jaar en snappen precies hoe de boekenwereld werkt. Is uw boek de volgende?

Milieuvriendelijk drukken
Ontvang advies over de beste papiersoort voor uw boek
Altijd gratis een technische scan van uw bestanden
Eenvoudig een proefexemplaar drukken
De best denkbare support
Ervaring: we drukken duizenden boeken per week
Vanaf één exemplaar leverbaar
Al leverbaar na twee werkdagen

MOGELIJKHEDEN

Boeken drukken grote oplage

Een aantrekkelijke lage kostprijs per boek

Heeft u 400 of meer exemplaren van uw boek nodig? Dan kunnen wij het voor u drukken volgens de offsettechniek: een druktechniek die uitermate geschikt is voor het drukken van grote oplagen. Hoe meer boeken u laat drukken, hoe lager de kostprijs per stuk wordt.

Met behulp van de modernste apparatuur en de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat uw boek in de hoogst mogelijke kwaliteit van de drukpers rolt. Meer dan 10.000 tevreden klanten zijn u voorgegaan, dus u kunt het drukken van uw boek met een gerust hart aan ons overlaten.

Boek drukken via offsettechniek

Boek drukken kleine oplage

Snel, voordelig en risicovrij

Ook voor het drukken van uw boek in kleine oplage draaien wij onze hand niet om. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot de grootste POD-drukker van Nederland en dat is niet zonder reden.

Als u een kleine oplage nodig heeft, is POD ofwel Printing on Demand dan ook de beste keuze. Uw product wordt pas gedrukt op het moment dat u daar opdracht toe geeft of – als u het ook uitgeeft – wanneer er een order binnenkomt. U hoeft dus geen voorraad aan te leggen en dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Boek drukken via printing on demand


Wat zeggen onze klanten?

Auteur

... super tevreden! Zojuist de herdrukken aangevraagd voor het boek ‘Een bron van energie’. De eerste druk is bijna uitverkocht, met dank aan de medewerkers van Pumbo.

Carlo Kool, auteur van ‘Een bron van energie’

SupersnelGezond.nl
Auteur

De website van Pumbo sprak ons meteen aan: overzichtelijk, helder en één van de weinige websites waar ook gewoon de prijzen (en alles wat je verder wilt weten) vermeld staan.

Noord-Hollandse Tandartsen Vereniging

NHTV.info
Auteur

Er kwam behoorlijk wat kijken bij het drukklaar maken en het uiteindelijke drukken, al mijn vragen en zorgen kon ik kwijt bij Pumbo en ik ontving snel reactie.

Deborah de Poorter, auteur en blogger

Hetvaltwelmaarnietmee.nl
Auteur

Mijn ervaringen met Pumbo zijn zeer positief. Vriendelijk, behulpzaam en klantgericht hebben ze mij ondersteund in het proces van drukken en uitgeven.

Octavia Siertsema, aanbestedingsspecialist

Octavia-Siertsema.nl
Auteur

Boeken zien er goed uit en zijn op tijd bezorgd. Ik had nog een hoop gedoe met de cover en dat hebben ze kosteloos voor me opgelost. Helemaal goed.

Chris van ’t Hof, internetsocioloog

HelpendeHackers.nl
LAATSTE KENNISARTIKELEN

Beeldscherm kalibreren

Na maanden van hard werken is het dan eindelijk zover: je boek is gedrukt en wordt vandaag bezorgd. Vol verwachting kijk je uit naar de pakketbezorger. Seconden worden minuten, minuten worden uren. Dan hoor je het geluid van wat weleens de …

Lees het volledige artikel

Wat is een kritische rug?

Bij het opmaken van het omslag van je boek moet je rekening houden met veel verschillende factoren, ongeacht of je dit zelf doet of uitbesteedt. Zo moet je ervoor zorgen dat de afbeeldingen van voldoende kwaliteit zijn en over afloop …

Lees het volledige artikel

Zelf een boekomslag maken? Hier moet u op letten

Een boekomslag ontwerpen is een vak apart. Reguliere uitgevers vragen er vormgevers voor die er gespecialiseerd in zijn. Heeft u geen budget voor het inhuren van zo’n specialist en gaat u het omslag zelf maken? Dan geven we u graag …

Lees het volledige artikel

Uw doelgroep vinden – Lezers vinden voor uw boek

Wie een boek wil publiceren, moet nadenken over het antwoord op de vraag wie de potentiële lezers straks gaan zijn. Hoe zijn die lezers te bereiken en via welke kanalen? Dat onderzoeken kost veel tijd, maar het levert veel concrete …

Lees het volledige artikel
Copyright © 2006-2017 Vior Webmedia    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg