Print on Demand

Paperback

Op een werkdag voor 09:45 uur ’s morgens besteld, is 1 werkdag later verzonden.

Vanaf 5 exemplaren: 1-2 werkdagen extra.
Vanaf 100 exemplaren ca. 
1 week.

#000000
Image
arrow-pumbo-icon-white
Image
Paperback

Hardcover

Op een werkdag voor 09:45 uur ’s morgens besteld, is 4 werkdagen later verzonden.

Vanaf 5 exemplaren: 1-2 werkdagen extra.
Vanaf 100 exemplaren ca. 1 week.

#000000
Image
arrow-pumbo-icon-white
Image
Hardcover

Ringband

Op een werkdag voor 09:45 uur ’s morgens besteld, is 2 werkdagen later verzonden. 

Vanaf 5 exemplaren: 1-2 werkdagen extra.
Vanaf 100 exemplaren ca. 
1 week.

#000000
Image
arrow-pumbo-icon-white
Image
Ringband (Wire-O)
Informatie
Afwijkende levertijden worden altijd vooraf aan u doorgegeven, bijvoorbeeld bij
het offset drukken van een grote oplage boeken of speciale uitvoeringen (genaaid gebonden, spot-uv, stempel- en foliedruk). In overleg is het vaak mogelijk om boeken met spoed te drukken.

Verzending

PostNL bezorgt voor ons de brievenbuspakjes en pakketten binnen Nederland; van dinsdag tot en met zaterdag, meestal binnen 24 uur. Pakketten en buitenlandse zendingen worden in enkele gevallen verzonden met GLS. Binnenlandse zendingen worden op werkdagen binnen 24 uur geleverd. Afhalen, een koerier of het gebruik van onze eigen transportdienst behoort ook tot de mogelijkheden. Of uw zending als pakket wordt verzonden is afhankelijk van het aantal en de dikte van uw boek. Tot 25mm dikte wordt standaard als brievenbuspakje verzonden.

Offset druk

Paperback

De levertijd bedraagt 3 weken. Soms loopt dit uit tot 5 weken in verband met de papierleveringen die wereldwijd onder druk staan. Voortijdig reserveren voor het verkorten van de levertijd behoort ook tot de mogelijkheden.

#000000
Image
arrow-pumbo-icon-white
Image
Paperback

Hardcover

De gemiddelde levertijd bedraagt 5 weken. Soms loopt dit iets uit. Voortijdig reserveren voor het verkorten van de levertijd behoort ook tot de mogelijkheden.

#000000
Image
arrow-pumbo-icon-white
Image
Hardcover
Informatie
Levertijden worden altijd vooraf met u besproken. Na het plaatsen van de order volgt zo snel mogelijk een definitieve leverdatum. In aanloop naar feestdagen kunnen levertijden oplopen; houd daar rekening mee.

Boek uitgeven

Verkoop via Boekenbestellen.nl

Zodra alle bestanden gereed zijn en uw boek drukklaar is voor print on demand, kunt u een verkoopprijs bepalen en direct publiceren.

Verkoop via boekhandels en Bol.com

Via print on demand
Zodra alle bestanden gereed zijn en uw boek drukklaar is, een ISBN is gekoppeld aan het boek en de verkoopprijs is bepaald, kunnen wij uw boek aanmelden bij de boekhandels. Normaal gesproken nemen de (online) boekhandels alle informatie binnen 5 werkdagen over.

Levering uit magazijn
Zodra alle bestanden gereed zijn en uw boek drukklaar is, een ISBN is gekoppeld aan het boek en de verkoopprijs is bepaald, kunnen wij uw boek aanmelden. Nadat de boeken zijn gedrukt en afgeleverd in het magazijn wordt het boek vrijgegeven voor de verkoop. Normaal gesproken nemen de boekhandels alle informatie binnen 5 werkdagen over.

 

Bestandscontrole

Hoelang het proces van bestandscontrole duurt, staat uitgelegd op deze pagina. Het uitvoeren van extra werkzaamheden aan uw bestanden, kan het proces uiteraard verlengen, waardoor het langer duurt voordat uw boek besteld kan worden of te koop kan staan. Houd daar rekening mee. Sommige aanpassingen zijn noodzakelijk, sommige niet. Wij kunnen u hier vrijblijvend advies over geven.