Fotoboek laten drukken

Leg jouw herinneringen vast in een fotoboek

#000000
Image
Calculator icon
#ffffff
Image
New project icon
Image
Boek drukken

Waarom een fotoboek laten drukken?

Wil je jouw herinneringen vastleggen in een fotoboek of ben je professioneel fotograaf en wil je jouw werk bundelen in boekvorm? Zoek dan niet verder.

Doordat onze fotoboeken worden gedrukt met de meest geavanceerde digitale printers van dit moment en worden gebonden door volleerd boekbinders, kun je rekenen op een product van uitmuntende kwaliteit. Honderden fotografen, zowel hobby- als beroepsmatig, gingen je voor.

Image
Fotoboek

Mogelijkheden fotoboeken drukken


- Al mogelijk vanaf 16 pagina’s
- Rugdikte tot 54 mm
- Staand, vierkant of liggend van klein tot XXL-formaat
- Omslag in full colour met mat of glanzend laminaat
- Binnenwerk in zwart-wit, full colour of een combinatie daarvan
- Ruime keuze uit papiersoorten
- Productietijd van 5 werkdagen
#000000
Image
Calculator icon

Bindwijze fotoboeken

Fotoboeken worden bij ons op dezelfde manier gebonden als hardcovers. Het omslag wordt los van het binnenwerk gedrukt, waarna het op een stuk stevig karton wordt geplakt en met uitzonderlijk sterke lijm aan het binnenwerk wordt bevestigd. Zo ontstaat een boek met een harde kaft, dat er door zijn duurzaamheid voor zorgt dat je nog lang van jouw foto’s kunt blijven genieten. Kies je ervoor om jouw fotoboek door ons te laten drukken, dan heb je de keuze uit verschillende speciale papiersoorten waarop jouw foto’s nog beter uitkomen. Bovendien wordt jouw fotoboek niet machinaal gebonden, maar door een specialist in boekbinden die erop toeziet dat je een product van de beste kwaliteit in handen krijgt.

 

Papiersoorten voor fotoboeken

Bij ons heb je de keuze uit verschillende papiersoorten. Of je nu een fotoboek laat drukken in kleine of in grote oplage: de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Van mat tot glanzend, van gestreken tot ongestreken en variërend in gewicht van een bescheiden 80 gram tot maar liefst 200 gram. Wij hebben het beste papier voor jouw fotoboek. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de beste papiersoort voor het laten drukken van jouw fotoboek? Dan hoef je het maar te zeggen.

 

Wist je dat wij ook de distributie kunnen verzorgen?

Voor de distributie van jouw fotoboek ben je bij ons letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres. Wij kunnen je de nodige tijd en frustraties besparen door het verpakken en verzenden voor onze rekening te nemen – en de mogelijkheden zijn legio. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het uitbesteden van de distributie.

 

Een speciale uitgave maken van jouw fotoboek

Heb je speciale wensen? Bijvoorbeeld omdat je het belangrijk vindt dat jouw fotoboek wordt genaaid, of omdat je je zinnen hebt gezet op een bepaalde papiersoort? Aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen, want bijna alles is mogelijk.

Image
favourite-pumbo-white.png

Jouw herinneringen vastleggen in een fotoboek?

#ffffff
Image
New project icon