Stappenplan voor het uitgeven van een e-book

Van het maken van uw e-book tot publicatie

Image
Uitgeven eigen website

Het uitgeven van een e-book is betrekkelijk eenvoudig, maar neemt toch de nodige tijd in beslag. De publicatie zelf is eenvoudig: zodra uw e-book technisch en qua opmaak in orde is, kan het in enkele seconden met een wereldwijd publiek worden gedeeld.

De tijd gaat voornamelijk zitten in het opmaken van uw e-book. Dit is een minutieus proces waar professionals voor nodig zijn die weten waar ze mee bezig zijn. Gelukkig hebben we die in huis en daarom kunnen we ervoor zorgen dat u al binnen tien werkdagen een ePub-bestand in uw bezit heeft dat klaar is om gepubliceerd te worden.

STAPPENPLAN

1

Registreren

Maak een account aan op deze pagina. Binnen enkele minuten ontvangt u een welkomstmail.

2

Start een project

Log in op onze website en maak een nieuw project aan onder ‘beheer’. Loopt u onverhoopt tegen problemen aan, dan horen we graag van u zodat wij een nieuw project voor u kunnen aanmaken met de door u opgegeven specificaties.

3

Lever het bestand aan dat moet worden omgezet (binnenwerk en cover in één)

Upload het bestand waarvan u een e-book wilt laten maken via onze website of via WeTransfer of stuur het ons per e-mail toe.

4

Wacht tot het bestand door onze experts is gecontroleerd

Als we het bestand voor uw e-book in goede orde hebben ontvangen, krijgt u hier binnen één werkdag persoonlijke feedback op. Soms adviseren we u om een aantal wijzigingen door te voeren. Als u dat zelf niet kunt, doen wij dat graag – en bijna altijd kosteloos – voor u. Dit gebeurt vanzelfsprekend in overleg; u moet tenslotte tevreden zijn met het eindresultaat.

5

Wacht tot het binnenwerk door onze experts is gecontroleerd

Bepaal of u akkoord gaat met de definitieve prijsopgave

Zodra het aangeleverde bestand akkoord is bevonden en aan een grondige inspectie is onderworpen, ontvangt u een definitieve prijsopgave voor het omzetten van uw PDF- of Word-bestand naar een ePub-bestand. Gaat u hiermee akkoord, dan geven we onze programmeurs de opdracht om uw boek om te toveren tot een e-book.

6

Wacht tot (de eerste versie van) uw e-book gereed is

Als we onze programmeurs aan het werk hebben gezet, duurt het tot tien werkdagen voordat u de eerste versie van uw e-book kunt inzien. Wilt u naar aanleiding van deze eerste versie nog veranderingen zien, dan voeren we deze zo spoedig mogelijk door. Zo niet, dan zetten we uw e-book klaar in ons systeem, zodat u het kunt publiceren. Als u hier hulp bij nodig heeft, bijvoorbeeld omdat u uw e-book op grote schaal wilt verspreiden, kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

7

Publiceer uw e-book

Publiceer uw e-book via onze verkoopwebsite Boekenbestellen.nl, via het CB of gratis. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Image
favourite-pumbo-white.png

Jouw boek uitgeven als e-book?

#ffffff
Image
New project icon