DoVision

Schakel hulp in van expert Dorine Mobron

Expert DoVision

Coaches Redacteurs Noord-Holland

Dorine Mobron studeerde Nederlands, is blogger, redacteur en expert in storytelling. Zij is al 20 jaar actief als missie-­visie en storytellingspecialist en redacteur voor grote en kleine bedrijven, voor startups, kunst­ en cultuur-ondernemers en onderwijsinstellingen die hun verhaal willen aanscherpen en uitdragen.

Daarnaast is zij redacteur voor schrijvers, bloggers en e-bookschrijvers en redigeert zij websites. Ze hielp inmiddels al velen bij het vinden en formuleren van hun verhaal en het uitdragen daarvan, in woord en geschrift. Met als resultaat dat zij hun publiek aan zich weten te binden.

Redactie

Bij het redigeren let ik niet alleen op taalkundige zaken zoals stijl, spelling en woordgebruik, maar ik bekijk het manuscript ook inhoudelijk; in detail en als geheel. Is het goed opgebouwd? Zijn de personages, relaties en gebeurtenissen mooi en geloofwaardig uitgewerkt? Hoe kan dat allemaal eventueel nog beter en congruenter?

Behalve romans redigeer ik ook zakelijke teksten, websites, managementboeken en e-books van ondernemers. Uitgangspunt is jouw propositie: wat 'beloof' jij je lezers. En komt dat, in alles, over het voetlicht?

Tarief: € 0,10 per woord (het gemiddelde aantal woorden per pagina is 500).

 

Coaching

Wil je eerlijke en constructieve feedback tijdens het schrijven van je manuscript? Dat kan. Ik help je om door te schrijven tot het echt rond is. Ik kijk met je mee om je boek, of het nu gaat om fictie of non-fictie, naar een hoger plan te tillen. Daarbij geldt uiteraard: ik adviseer, jij beslist.

Tarief voor vier coachgesprekken van 2 uur en feedback op je teksten: € 450,-.

 

Promotie en marketing

Ik help je met promotionele teksten en je marketingstrategie. Als je een website hebt, maakt deze daar ook deel van uit. De kernboodschap van jouw boek moet helder naar voren komen, zodat het boek de juiste aandacht krijgt van het juiste publiek.

Tarief: in overleg.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met DoVision

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black