Boek uitgeven als e-book

Speel in op de toenemende populariteit van digitaal lezen

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black
Image
Boek uitgeven
orange-medium

E-book verkopen

Boek uitgeven Boekenbestellen
orange-medium

Wat is een e-book?

Boek uitgeven website

E-book opmaken

Maak kennis met de digitale versie van uw boek

Bij het opmaken van een e-book komt meer kijken dan u wellicht zou vermoeden. Het is geen kwestie van het simpelweg in een ander bestandsformaat opslaan van een tekstdocument en er is beduidend meer specialistische kennis voor nodig. Bij het opmaken van bijvoorbeeld een Word-bestand volstaat oog voor detail en gevoel voor het indelen van pagina’s, maar voor het opmaken van een e-book is kennis van programmeren noodzakelijk. Als u deze kennis in huis heeft – bijvoorbeeld omdat u ervaring heeft met het maken van websites – kunt u ervoor kiezen om uw e-book zelf op te maken, maar als dat niet het geval is, doen wij dit graag voor u. Binnen tien werkdagen heeft u een uitstekend functionerend ePub-bestand in handen dat compatibel is met iedere e-reader en dat voldoet aan alle technische eisen.

.

#ffffff
Image
Pijl zwart

.

Stappenplan

Stap voor stap van creatie tot publicatie

Het uitgeven van een e-book is betrekkelijk eenvoudig, maar neemt desalniettemin de nodige tijd in beslag. De publicatie zelf is een fluitje van een cent: zodra uw e-book technisch en qua opmaak in orde is, kan het in een tijdsbestek van enkele seconden met een wereldwijd publiek worden gedeeld – afhankelijk van uw wensen. De tijd gaat voornamelijk zitten in het opmaken van uw e-book. Dit is een minutieus proces waar professionals voor nodig zijn die weten waar ze mee bezig zijn. Gelukkig hebben we die in huis en daarom kunnen we ervoor zorgen dat u al binnen tien werkdagen een ePub-bestand in uw bezit heeft dat klaar is om gepubliceerd te worden. Bent u benieuwd welke stappen u moet zetten om dit mogelijk te maken? Dat leest u op onderstaande pagina.

.

#ffffff
Image
Pijl zwart

.

Wat zeggen onze klanten?
Maaike Mollman
Fictie schrijver
Auteur van het boek "Laat me met rust"
Reinder Postma
Health coach
Auteur van het boek "De gezonde routine methode"
Seph Fontane Pennock
Online ondernemer
Auteur van het boek "De Lean website"
Maarten van Gelderen
Arbeidsrechtadvocaat
Auteur van het boek "Arbeidsvoorwaarden (eenzijdig) wijzigen"

Gratis publiceren

Als u niet de ambitie heeft om een groot publiek te bereiken met uw e-book, kunt u het gratis publiceren via onze website. Zo kunt u het eenvoudig verspreiden onder uw familieleden, vrienden en kennissen, zonder dat hier kosten uit voortvloeien.

 

Beveiligen

Bent u van plan om uw boek als e-book uit te geven en wilt u illegale verspreiding proberen te voorkomen, dan kunt u overwegen om het te beveiligen. In dat geval heeft u de keuze uit verschillende beveiligingsmethoden.

 

Kwaliteit

Een door ons opgemaakt e-book voldoet gegarandeerd aan alle kwaliteitseisen. Zelfs de richtlijnen van kritische partijen als Apple en Amazon vormen geen enkel probleem. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw e-book op iedere e-reader die op dit moment op de markt is geopend kan worden.

 

Snelheid

Onze programmeurs zijn specialisten op hun vakgebied. Ze leveren niet alleen werk af van hoogwaardige kwaliteit, maar doen dat ook nog eens verrassend snel. Als u uw e-book door ons laat opmaken, heeft u al binnen tien werkdagen een ePub-bestand in uw bezit dat klaar is voor publicatie.

Image
favourite-pumbo-white.png

Uw boek uitgeven als e-book?

#ffffff
Image
Pijl zwart