TAALhoed

Schakel hulp in van expert Renske Berckmoes

Expert Renske Berckmoes

Redacteurs Zeeland

Retegoeie redactie, zo noemt Renske wat ze doet. Deze rasechte taalnerd specialiseert zich in non-fictie- en businessboeken voor en door ondernemers, waarin ze als jouw persoonlijke sidekick helemaal los kan gaan op vorm én inhoud.

Taal zat er altijd al in bij Renske. Door haar Zeeuws-Vlaamse roots werd ze daar al bewust van bij haar universitaire studies in Tilburg, Utrecht en Amsterdam. Vandaar ook de subtiele en speelse knipoog in haar bedrijfsnaam: TAALhoed (in het Zeeuws-Vlaams spreek je de ‘g’ uit als een ‘h’).

Renske volgt de rode draad, waar die is kwijtgeraakt tussen nietszeggende zinnen en loze woorden, en bewaakt het geheel. Ze weet waar het hapert, waar het niet lekker danst en waar je lezer verdwaalt. En geeft concrete suggesties om dat te fixen. Ben je op zoek naar niet wéér een standaard redacteur? Doordat Renske niet stijfjes vasthoudt aan ‘hoe het moet’ maar gericht meekijkt naar wat voor jóú het beste werkt – in jouw taal, in jouw woorden – is het een waar feestje om samen te werken!

Retegoeie redactie

Jouw boek krijgt een flinke redactieslag. En dan bedoel ik niet een complimentje hier en een ieniemienie puntje daar. Ik ben niet je moeder. 😉 Ik duik met twee laserogen in je boek en merk alles op. Van onduidelijke zinnen en stroeve alinea’s tot concrete suggesties voor de inhoud én megatoffe ideeën voor de opmaak. Speciaal Pumbo-tarief: 15 euro per 1000 woorden.

 

Losse close-upsessie

Tijdens het schrijven al behoefte aan een kritische blik? Dan is de close-upsessie voor jou! Je stuurt je geschreven hoofdstukken en evt. specifieke vragen vooraf aan onze online sessie naar me op, ik geef feedback in de tekst en denk mee over de grotere LEGO-blokken van je verhaal: structuur, opbouw en richting. In de close-upsessie bespreken we samen de feedback, je stukken en ben ik in te zetten als creatieve sparringpartner om mee te denken met jouw boek! Vaste prijs: 250 euro.
 

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met TAALhoed

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black