Oranje Vormgevers

Schakel hulp in van expert Tanja Kole en Michelle TjelpaSchakel hulp in van expert Tanja  Kole en Michelle Tjelpa - Pumbo.nl

Oranje Vormgevers

Tanja Kole en Michelle Tjelpa

Oranje Vormgevers maakt professioneel en creatief vormgegeven boeken, die opvallen tussen het grote aanbod van andere boeken. Het ontwerp wordt afgestemd op de inhoud, de doelgroep en jouw wensen. Het maakt niet uit of je zelf al een idee hebt voor het ontwerp (van het omslag en/of het binnenwerk), of dat je de Oranjes na een uitgebreide briefing schetsen laat maken.

Oranje Vormgevers werkt voor uitgeverijen zoals mo'media, Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, Uitgeverij Leopold en Zwijsen. Maar ook voor bedrijven als Philips Research, DSM Dyneema, Janssen de Jong Groep en Architectuurcentrum Eindhoven.

Dit Eindhovens bureau, dat bestaat uit vijf ontwerpers, maakt o.a. boeken op het gebied van vrije tijd en reizen, gezondheid & voeding, lifestyle & cadeau, eten & drinken, opvoeding en woon- & tuinboeken. Maar ze ontwerpen ook omslagen voor romans.

VORMGEVING Noord-Brabant

Tarieven en mogelijkheden

Alles is mogelijk
Is het een fotoboek, of een boek met alleen tekst? Een roman, een e-book, een ­magazine of een verslag? Heb je zelf beeldmateriaal in de vorm van foto's of ­illustraties? Wil je dat wij het beeldmateriaal verzorgen? Wat wordt het formaat, de oplage, de bindwijze? We vinden het leuk om daarover mee te denken.

Offerte
We kunnen telefonisch, of ­tijdens een bespreking bij ons op kantoor in Eindhoven, alle info met je doornemen. Als we precies weten wat je voor ogen hebt kunnen we een offerte voor je maken, dat doen we natuurlijk vrijblijvend.

Creatief ontwerp, scherpe prijs
We hebben een scherp tarief, waarvoor we voor elke uitgave een goed ontwerp kunnen maken:
• Voor het binnenwerk werken we met een paginaprijs. Die varieert van € 2,- tot € 25,- per pagina, helemaal afhankelijk van het soort boek.
• Voor het omslag (voor- en achterplat + de rug) rekenen wij € 300,- tot € 750,-.
• Voor (stock)fotografie en illustraties zijn de prijzen op aanvraag.
• Promotiematerialen voor het boek kunnen we ook voor je ontwerpen. Bijvoorbeeld een animatie voor online gebruik op je website, een facebook ­banner, een e-mailnieuwsbrief, maar ook posters en flyers.

Alles is inclusief ontwerpschetsen die je vooraf krijgt als PDF, de complete opmaak en het aanleveren van de drukklare PDF.

Wil je meer weten, download dan onze Pumbo-PDF.


Voeg toe aan offerteaanvraag  

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW


Copyright © 2006-2021 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.