Een eigen coaching boek schrijven

#ffffff
Image
New project icon
#000000
Image
Calculator icon
Image
boek-schrijven_paars_350x350_transparant.png

Het coaching boek is een super populair genre in de categorie zelfhulpboeken. Met een coaching boek kun je specifieke expertise overbrengen aan een breed publiek zonder dat je tijdrovende 1-op-1 sessies met iedereen nodig hebt. Veel mensen kunnen met een boek goed uit de voeten om aanpassingen in hun opvattingen of gedrag door te voeren. Schrijf jij het volgende coaching boek dat het leven van veel mensen gaat veranderen?

Pumbo helpt je jouw eigen coaching boek te maken. Wij helpen je graag tijdens het hele proces, van schrijven, drukken en uitgeven.

Waarom als coach een eigen boek schrijven?

Wil jij mensen helpen? En heb je veel kennis over een bepaald onderwerp waarin je mensen zou kunnen coachen? Je kunt mensen natuurlijk helpen met coachingsessies, maar het aantal personen wat je met een boek kan bereiken is nog vele malen groter! Deel je kennis daarom met jouw eigen geschreven coaching boek.

Onderwerpen waarin je mensen kan coachen met de hulp van een boek zijn bijvoorbeeld:

- persoonlijke financiën
- een gezonde levensstijl
- sport
- productiviteit
- persoonlijke effectiviteit
- timemanagement

Eerder gemaakte coaching boeken

Pumbo heeft al veel coaches geholpen met het uitgeven van een eigen boek. De volgende coaches hebben in samenwerking met Pumbo een eigen boek gerealiseerd:

Image
Supermama's bestaan niet
Super mama's bestaan niet
Annelies Bobeldijk
Image
Door de ogen van de hond
Door de ogen van de hond
Jos Oosting
Image
Startup funding
Startup funding
Sjoerd Mol
Image
Beginnen met leidinggeven doe je zo
Beginnen met leidinggeven doe je zo
Sonja van Beveren
Image
Beginnen met leidinggeven doe je zo
Beginnen met leidinggeven doe je zo
Sonja van Beveren

Jouw eigen coaching boek gebruiken voor de marketing van je bedrijf

Werk je als coach? Dan kun je een eigen coaching boek ook inzetten om je eigen bedrijf te versterken. Dat kan op verschillende manieren.

Zo kun je een coaching boek schrijven om de basiskennis die jouw cliënten moeten hebben in te bundelen. Zo geef je ze een naslagwerk waar ze op terug kunnen vallen.

Ook kun je jouw zelf geschreven coaching boek gebruiken om nieuwe cliënten te werven. Als je een boek hebt geschreven over jouw vakgebied, dan zien mensen je al snel als een expert. Deze expertstatus is heel goed voor het aantrekken van potentiële cliënten.

Als derde is een coaching boek ook een goed hulpmiddel om bestaande klanten aan je te binden. Je kan jouw coaching boek cadeau geven om ze te bedanken bijvoorbeeld. Als jouw boek bij hen in de kast prijkt zullen ze sneller aan je denken en je misschien wel vrienden en kennissen doorverwijzen die ook baat hebben bij jouw diensten.

De kosten van jouw boek berekenen

Natuurlijk wil je eerst weten wat de kosten zijn van jouw boek, voordat je aan de slag gaat. De prijzen zullen je verbazen. De gemiddelde kosten voor het drukken van 1 exemplaar bedraagt slechts €2,85. Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van het aantal boeken dat je wilt laten maken, het aantal pagina’s, de hoeveelheid afbeeldingen, de keuze van de cover en het papiersoort. Je kunt eenvoudig laten berekenen wat jouw roman gaat kosten via onze online rekentool.
#000000
Image
Calculator icon

Geef jouw coaching boek uit met Pumbo

Pumbo heeft alles in huis om jou te helpen succesvol een coaching boek uit te geven. Wij zijn niet zoals traditionele uitgevers. Sterker nog, wij zijn niet eens een uitgever. Wij leveren jou de support die je nodig hebt om je eigen boek zelf uit te geven.

 Jij bepaalt hoe je jouw boek uitgeeft en wat je zelf wilt doen of wat je wilt uitbesteden. Wij bieden altijd gratis support of aanvullende diensten als je daar behoefte aan hebt. Bel ons gerust of kom gezellig langs bij ons op kantoor voor een kopje koffie of thee! Dan nemen we al je wensen door.

Bovendien bieden we nog een aantal andere praktische voordelen. Wil je jouw eigen site als verkoopkanaal inzetten? Wij regelen een koppeling voor je. 

Wil je niets hoeven doen als er een boek verkocht wordt? Ook de distributie nemen we je graag uit handen.

En wil je altijd inzicht in hoeveel boeken je hebt verkocht en wat jouw verdiensten zijn? In jouw eigen account zie je het gelijk.

Met Pumbo heb je alle vrijheid jouw coaching boek uit te geven zoals jij dat wilt. Of je het nu helemaal zelf wilt doen of geen idee hebt waar je moet beginnen, je kunt altijd op ons terugvallen.

Jouw coaching boek laten drukken in kleine oplage of grote oplage

Wil je jouw boek alleen weggeven aan de klanten waarmee je ook face-to-face afspraken hebt? Of verwacht je dat jouw boek een bestseller wordt en wil je hem via de boekhandels verkopen? Bij Pumbo laat je jouw eigen coaching boek drukken in de oplage die bij jou past. Je bent bij ons niet verplicht jouw boek in grote oplages te drukken. Zelfs als je zelfs 1 of een paar exemplaren wilt bestellen, profiteer je van alle voordelen van het drukken van jouw boek bij Pumbo.

Hoe je zelf een coaching boek maakt en laat drukken

Als je nog niet eerder een boek hebt laten drukken vraag jij je vast af hoe je dit aanpakt. Wees gerust, wij helpen je er graag bij.
Jouw boek wordt gemaakt in 2 delen: het binnenwerk en de cover. De cover maken wij zelfs gratis voor je als je dat liever niet zelf wilt of kunt doen. Voor het binnenwerk zijn er een aantal punten waar je op moet letten:

  • het formaat dat je wilt drukken
  • de marges
  • de eerste pagina’s 
  • paginanummering
  • een inhoudsopgave

Je kunt een precieze uitleg vinden over hoe je jouw boek het beste kunt aanleveren in ons leercentrum.
Kom je er niet uit of heb je advies nodig? Neem contact op met ons support team of bel ons op 0229-700228 voor hulp.

Hulp nodig bij het maken van jouw boek?
Het supportteam van Pumbo staat altijd voor je klaar
employee-isabelle_190x190
Isabelle
van Beusichem
POD uitgeven specialist
employee-sebastian_190x190
Sebastian
Everaars
Web- & POD specialist
employee-robert_190x190
Robert
Loman
Trafficmanager Offset
employee-yordy_190x190
Yordy
Spoor
Boek uitgeven specialist

Als coach een professioneel boek uitgeven

Ben je coach en wil je meer mensen helpen met jouw kennis? Maak jouw eigen boek boek met Pumbo. Wij hebben al honderden auteurs geholpen met het uitbrengen van een eigen boek. Naast het drukken van jouw boek, helpen wij je graag een kwaliteitsboek maken én deze te verkopen.

Deze service kun je van ons verwachten:

- Een gratis ontwerp van jouw cover
- Gratis bestandscontrole voor een perfect resultaat
- Een gratis ISBN-nummer als je jouw boek wilt uitgeven
- Milieuvriendelijk drukken
- Altijd gratis en persoonlijk support
- Ervaring: wij drukken duizenden boeken per week
- De distributie van jouw boek handelen wij af

Kortom, wil je als coach jouw eigen boek uitgeven?

Met Pumbo regel je het eenvoudig online en heb je altijd de controle.
Daarnaast kun je kiezen voor aanvullende diensten, zoals:

- Het aanmelden van jouw boek bij boekhandels en bibliotheken
- Inhoudelijke support, zoals redactie of zelfs ghostwriting
- Wij zorgen voor koppelingen zodat jij ook op jouw eigen kanalen het boek kunt verkopen
- Hulp bij de promotie van jouw boek
- Via Pumbo accounts wordt maandelijks meer dan €100.000,- uitgekeerd aan schrijvers

Image
favourite-pumbo-white.png

Start met het uitgeven van jouw coaching boek

#ffffff
Image
New project icon