Een eigen coaching boek schrijven


Het coaching boek is een super populair genre in de categorie zelfhulpboeken. Met een coaching boek kun je specifieke expertise overbrengen aan een breed publiek zonder dat je tijdrovende 1-op-1 sessies met iedereen nodig hebt. Veel mensen kunnen met een boek goed uit de voeten om aanpassingen in hun opvattingen of gedrag door te voeren. Schrijf jij het volgende coaching boek dat het leven van veel mensen gaat veranderen?

Pumbo helpt je jouw eigen coaching boek te maken. Wij helpen je graag tijdens het hele proces, van schrijven, drukken en uitgeven.


Waarom als coach een eigen boek schrijven?

Wil jij mensen helpen? En heb je veel kennis over een bepaald onderwerp waarin je mensen zou kunnen coachen? Je kunt mensen natuurlijk helpen met coachingsessies, maar het aantal personen wat je met een boek kan bereiken is nog vele malen groter! Deel je kennis daarom met jouw eigen geschreven coaching boek.

Onderwerpen waarin je mensen kan coachen met de hulp van een boek zijn bijvoorbeeld:

 • persoonlijke financiën
 • een gezonde levensstijl
 • sport
 • productiviteit
 • persoonlijke effectiviteit
 • timemanagement

Eerder gemaakte coaching boeken

Pumbo heeft al veel coaches geholpen met het drukken en uitgeven van een eigen boek. De volgende coaches hebben in samenwerking met Pumbo een eigen boek geschreven:

Super mama's bestaan niet
Super mama's bestaan niet
Annelies Bobeldijk
Door de ogen van de hond
Door de ogen van de hond
Jos Oosting
Startup funding
Startup funding
Sjoerd Mol
Beginnen met leidinggeven doe je zo
Beginnen met leidinggeven doe je zo
Sonja van Beveren

Jouw eigen coaching boek gebruiken voor de marketing van je bedrijf

Werk je als coach? Dan kun je een eigen coaching boek ook inzetten om je eigen bedrijf te versterken. Dat kan op verschillende manieren.

Zo kun je een coaching boek schrijven om de basiskennis die jouw cliënten moeten hebben in te bundelen. Zo geef je ze een naslagwerk waar ze op terug kunnen vallen.

Ook kun je jouw zelf geschreven coaching boek gebruiken om nieuwe cliënten te werven. Als je een boek hebt geschreven over jouw vakgebied, dan zien mensen je al snel als een expert. Deze expertstatus is heel goed voor het aantrekken van potentiële cliënten.

Als derde is een coaching boek ook een goed hulpmiddel om bestaande klanten aan je te binden. Je kan jouw coaching boek cadeau geven om ze te bedanken bijvoorbeeld. Als jouw boek bij hen in de kast prijkt zullen ze sneller aan je denken en je misschien wel vrienden en kennissen doorverwijzen die ook baat hebben bij jouw diensten.

De kosten van jouw boek berekenen

Natuurlijk wil je eerst weten wat de kosten zijn van jouw boek. De prijzen zullen je verbazen. De gemiddelde kosten voor het drukken van 1 exemplaar bedraagt slechts €2,85. Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van het aantal boeken dat je wilt laten maken, het aantal pagina’s, de hoeveelheid afbeeldingen, de keuze van de cover en het papiersoort. Je kunt eenvoudig laten berekenen wat jouw eigen coaching boek gaat kosten via onze online rekentool.

Geef jouw coaching boek uit met Pumbo

Pumbo heeft alles in huis om jou te helpen succesvol een coaching boek uit te geven. Wij zijn niet zoals traditionele uitgevers. Sterker nog, wij zijn niet eens een uitgever. Wij leveren jou de support die je nodig hebt om je eigen boek zelf uit te geven.

 Jij bepaalt hoe je jouw boek uitgeeft en wat je zelf wilt doen of wat je wilt uitbesteden. Wij bieden altijd gratis support of aanvullende diensten als je daar behoefte aan hebt. Bel ons gerust of kom gezellig langs bij ons op kantoor voor een kopje koffie of thee! Dan nemen we al je wensen door.

Bovendien bieden we nog een aantal andere praktische voordelen. Wil je jouw eigen site als verkoopkanaal inzetten? Wij regelen een koppeling voor je. 

Wil je niets hoeven doen als er een boek verkocht wordt? Ook de distributie nemen we je graag uit handen.

En wil je altijd inzicht in hoeveel boeken je hebt verkocht en wat jouw verdiensten zijn? In jouw eigen account zie je het gelijk.

Met Pumbo heb je alle vrijheid jouw coaching boek uit te geven zoals jij dat wilt. Of je het nu helemaal zelf wilt doen of geen idee hebt waar je moet beginnen, je kunt altijd op ons terugvallen.
 

Jouw eigen coaching boek maak, druk en geef je uit met Pumbo

Al 15 jaar zijn wij de experts op gebied van boeken publiceren

Wij publiceren meer dan 2000 nieuwe titels per jaar

Er zijn al meer dan 3.500.000 boeken verkocht via Pumbo

Er werken bij Pumbo 15 professionals om je te helpen

Pumbo wordt beoordeeld met gemiddeld een 9,6 uit meer dan 500 reviews

Via Pumbo accounts wordt jaarlijks meer dan € 1.500.000 uitgekeerd aan schrijvers

Jouw coaching boek laten drukken in kleine oplage of grote oplage

Wil je jouw boek alleen weggeven aan de klanten waarmee je ook face-to-face afspraken hebt? Of verwacht je dat jouw boek een bestseller wordt en wil je hem via de boekhandels verkopen? Bij Pumbo laat je jouw eigen coaching boek drukken in de oplage die bij jou past. Je bent bij ons niet verplicht jouw boek in grote oplages te drukken. Zelfs als je zelfs 1 of een paar exemplaren wilt bestellen, profiteer je van alle voordelen van het drukken van jouw boek bij Pumbo.

Hulp nodig bij het maken van jouw boek?

Het supportteam van Pumbo staat altijd voor je klaar

Paul

Paul

Sebastian

Sebastian

Robert

Robert

Isabelle

Isabelle

Wouter

Wouter

Yordy

Yordy

Marchel

Marchel

Monique

Monique

Als coach een professioneel boek uitgeven

Ben je coach en wil je meer mensen helpen met jouw kennis? Maak jouw eigen boek boek met Pumbo. Wij hebben al honderden auteurs geholpen met het uitbrengen van een eigen boek. Naast het drukken van jouw boek, helpen wij je graag een kwaliteitsboek maken én deze te verkopen.

Deze service kun je van ons verwachten:

Een gratis ontwerp van jouw cover

Gratis bestandscontrole voor een perfect resultaat

  Een gratis ISBN-nummer als je jouw boek wilt uitgeven

   Milieuvriendelijk drukken

    Altijd gratis en persoonlijk support

    Ervaring: wij drukken duizenden boeken per week

    De distributie van jouw boek handelen wij af

    Kortom, wil je als coach jouw eigen boek uitgeven?

    Met Pumbo regel je het eenvoudig online en heb je altijd de controle.
    Daarnaast kun je kiezen voor aanvullende diensten, zoals:

    Het aanmelden van jouw boek bij boekhandels en bibliotheken

    Inhoudelijke support, zoals redactie of zelfs ghostwriting

    Wij zorgen voor koppelingen zodat jij ook op jouw eigen kanalen het boek kunt verkopen

    Hulp bij de promotie van jouw boek

    Via Pumbo accounts wordt maandelijks meer dan €100.000,- uitgekeerd aan schrijvers

    Start met het uitgeven van jouw coaching boek