Schrijfatelier Caleidoscoop

Schakel hulp in van expert Marion Nieuwenhuizen

Expert Marion Nieuwenhuizen

Schrijver van levensverhalen Utrecht

Elk leven kent zijn eigen unieke verloop en verhalen. Het levensverhaal is een terugblik op dit geleefde leven; om te verwerken, niet te vergeten of om door te geven aan volgende generaties. Marion Nieuwenhuizen van Schrijfatelier Caleidoscoop luistert graag naar je om alle kleine en grote verhalen uit je leven op te schrijven en te bundelen tot een persoonlijk levensboek, geïllustreerd met je eigen foto’s en andere dierbare documenten.

Het leven kun je zien als een caleidoscoop: een veelheid aan verhalen, die je in een wisselend perspectief kunt plaatsen. Al vertellend komen er vaak weer andere herinneringen boven: verhalen die misschien nooit eerder verteld werden, maar waardevol zijn om te delen.

Elk boek is maatwerk: Marion bekijkt samen met jou als opdrachtgever voor wie je het levensverhaal wilt vastleggen en vanuit welke motivatie, om zo met elkaar de juiste toon en stijl te vinden.

Aan de slag

In overleg bekijken we hoeveel gesprekken je nodig hebt om je verhaal recht te doen. De gesprekken neem ik als audio op en werk ze nadien uit. Na elk gesprek ontvang je de concepttekst om mee te lezen en correcties aan te brengen. Daarnaast selecteren we de afbeeldingen en werk ik ideeën uit voor de opmaak van het boek en het ontwerp voor de omslag.
Voor opdrachtgevers via Pumbo hanteer ik een tarief per gesprek, waarbij de opmaak en vormgeving van het boek én het drukken van een eerste exemplaar zijn inbegrepen.

Kijk voor meer informatie en reviews op mijn website: www.schrijfateliercaleidoscoop.nl
of stuur een email via onderstaande button.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Marion Nieuwenhuizen

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black