Ellen Postma - Schrijfcoach

Schakel hulp in van expert Ellen Postma

Expert Ellen Postma

Coaches Groningen

Jij hebt iets te vertellen. Een verhaal, een visie. Je hebt ervaring opgedaan in het leven, misschien een harde les geleerd. Je bent gevallen, maar ook weer opgestaan. En nu wil je meer. Je wilt je verhaal delen op schrift. Gedrukt en wel in de vorm van een boek.

Logischerwijs kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Een boek schrijven is simpelweg een flinke klus. Maar wel een belangrijke, anders was je er niet aan begonnen. Nu is de vraag: hoe verbind je je met de lijn van je verhaal? En hoe breng je structuur aan? En niet te vergeten: hoe blijf jij schrijven én zorg je ervoor dat je lezer straks niet kan stoppen met lezen?

Ellen is schrijfcoach en ziet de lijn van een verhaal. Ze voelt aan wat de structuur en volgorde van een verhaal mag zijn en is daarmee een sterke schrijfpartner. Het is haar kracht om te luisteren en te voelen of jouw verhaal om verdieping, speelsheid of iets anders vraagt. In haar sessies brengt ze rust in je schrijfproces, zodat je daarna met volle vaart vooruit kan.

Bij Ellen kun je terecht voor het volgende:

Strategie-boeksessie

Heb je de eerste hoofdstukken van je boek geschreven, maar loop je vast? Grote kans dat je toe bent aan een klankbord, iemand die je verhaal leest en je opnieuw in het zadel helpt. In een eenmalige strategie-sessie krijg je feedback op je manuscript. Na de sessie ontvang je een samenvatting van het gesprek plus advies over je volgende stap. Zo kun jij met frisse inzichten door met een nieuw hoofdstuk. Kom je via Pumbo, dan krijg je €25,- korting en kost een strategie-boeksessie €200,-.

 

Schrijfcoaching

Ben je toe aan een langer traject waarbij je in een-op-een sessies online wordt gecoacht in jouw schrijfproces? Kijk dan eens of het SCHRIJFKRACHT-programma wat voor je is. Een traject van zes maanden, inclusief redactieronde, toegang tot tweewekelijkse schrijfclub, persoonlijk whatsapp contact en uitgeef-advies. Kom je via Pumbo, dan krijg je €100,- korting en kost het traject €1.125,- (ex btw).

 

Gratis e-book ‘Schrijfstart’

Ben je nog niet begonnen met schrijven, maar zingen er wel allerlei ideeën door je hoofd? Met het e-book Schrijfstart ontdek je de ‘waarom’ van jouw boek en of jouw motivatie groot genoeg is om je de komende tijd aan het schrijven te houden.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Ellen Postma

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black