Magazine drukken

Laat jouw tijdschrift in kleine of grote oplage drukken

Voor ieder publiek, met een breed scala aan mogelijkheden

WAAROM EEN MAGAZINE?

Als je van plan bent om een tijdschrift te laten drukken, bijvoorbeeld naar aanleiding van een speciale gelegenheid, helpen we je graag uit de brand. Op het gebied van bindwijze, formaat en papiersoort is er van alles mogelijk. Ook als je een brochure nodig hebt, is deze optie de beste keuze. Weet je niet hoe je de distributie moet aanpakken? Dan bieden wij je daarbij een helpende hand.

Met Pumbo kun je magazines, tijdschriften en brochures laten drukken in een kleine oplage, door middel van Print on demand, of offset drukken in grote oplage.

Magazin

De mogelijkheden voor het drukken of printen van magazines

Vanaf 8 pagina’s (nieten) of circa 24 pagina’s (lijmen)

Tot 120 pagina’s (nieten) of met een rugdikte tot 54 mm (lijmen)

Bij nieten: staand, vierkant of liggend van 105 bij 120 mm tot A4

Bij nieten: omslag in zwart-wit (alleen bij selfcover) of full colour

Bij lijmen: staand, vierkant of liggend van klein tot XXL-formaat

Bij lijmen: omslag in full colour met mat of glanzend laminaat

Binnenwerk in zwart-wit, full colour of een combinatie daarvan

Ruime keuze uit papiersoorten

Productietijd van 2 werkdagen

Bindwijze

De opties voor de bindwijze van jouw magazine zijn breed. Jouw tijdschrift kan geniet, gelijmd of genaaid worden. Kies je dezelfde papiersoort voor het omslag als voor het binnenwerk, dan wordt jouw tijdschrift een selfcover en hoef je maar één bestand aan te leveren. Zo niet, dan ontvangen wij het omslag en het binnenwerk van jouw tijdschrift het liefst apart.

Wil je het tijdschrift verspreiden onder een breed publiek? Is het een zakelijke uitgave voor beurzen of een naslagwerk met jouw productaanbod dat je gaat verspreiden? Er zijn tal van mogelijkheden in afwerkingen en papiersoorten, waarmee je jouw magazine de uitstraling geeft die past bij de doelgroep.

Papiersoorten

Bij ons heb je de keuze uit verschillende papiersoorten. Of je nu een magazine laat drukken in kleine of in grote oplage: de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Van mat tot glanzend, van gestreken tot ongestreken en variërend in gewicht van een bescheiden 50 gram tot maar liefst 135 gram. Wij hebben het beste papier voor jouw magazine en als je hulp nodig hebt bij het vinden daarvan, dan hoef je het maar te zeggen.

 

Wist je dat wij ook de distributie van jouw magazine kunnen verzorgen?

Voor de distributie van jouw magazine ben je bij ons letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres. Wij kunnen je de nodige tijd en frustraties besparen door het verpakken en verzenden voor onze rekening te nemen – en de mogelijkheden zijn legio. Nieuwsgierig geworden? Lees meer over de distributiemogelijkheden.

Speciale uitgave
Heb je speciale wensen? Bijvoorbeeld omdat je het belangrijk vindt dat jouw tijdschrift wordt genaaid, of omdat je je zinnen hebt gezet op een bepaalde papiersoort? Aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen, want bijna alles is mogelijk.