Tekstbureau Het Zusje

Schakel hulp in van expert Sandra di Bortolo

Expert Sandra di Bortolo

Redacteurs Gelderland

Sandra is als eigenaar/redacteur werkzaam bij Tekstbureau Het Zusje. Na een hbo-opleiding Communicatie heeft zij in deeltijd Nederlandse Taal- en Letterkunde gestudeerd aan de Open Universiteit, en daarnaast heeft zij de opleiding tot uitgever gevolgd aan de Uitgevers Academie. Dat betekent dat zij beschikt over een brede kennis en ervaring op het gebied van schrijven en uitgeven in eigen beheer.

Sandra houdt zich met name bezig met het redigeren van fictie, non-fictie, autobiografieën, kinderboeken, chicklit, managementboeken, proefschriften en studieboeken. Ook geeft zij diverse workshops op het gebied van schrijven in het algemeen en het schrijven van thrillers en kinderverhalen.

Uitgebreide tekstredactie

Bij het redigeren van je manuscript kijk ik niet alleen naar spelling en grammatica, maar ook naar een juiste interpunctie, perspectief en logische verbanden. Tarief € 9,- exclusief btw per 1.000 woorden.

 

Vormgeving binnenwerk

Voor de opmaak van het binnenwerk – als PDF, zonder afbeeldingen, in combinatie met een uitgebreide tekstredactie – geldt een tarief van € 175,- exclusief btw.

 

Proefredactie

Om een beeld te krijgen van mijn werkwijze redigeer ik graag 3.000 woorden van je manuscript. De kosten daarvoor bedragen € 16,50 exclusief btw. Deze proefredactie is kosteloos wanneer ik aansluitend je hele manuscript mag redigeren.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Tekstbureau Het Zusje

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black