Vertaalbureau Perfect

Schakel hulp in van expert Jeroen van den Engel

Expert Jeroen van den Engel

Vertalers Overijssel

Jeroen van den Engel is sinds september 2015 werkzaam als Marketingmanager bij Vertaalbureau Perfect. Met een scherpe focus op online marketing heeft Jeroen een sleutelrol gespeeld in de substantiële groei van het bureau. Onder zijn leiding heeft het vertaalbureau zijn marktaandeel zowel binnen als Nederland weten uit te breiden, met succesvolle eerste stappen op de Duitse markt in 2013 en later in België. Zijn expertise in digitale marketingstrategieën heeft Vertaalbureau Perfect geholpen om zich te positioneren als een voorloper in de Nederlandse vertaalindustrie.

In zijn dagelijkse werkzaamheden is Jeroen verantwoordelijk voor het vormgeven en implementeren van de online marketingstrategie van het vertaalbureau. Hij speelt een cruciale rol in het optimaliseren van de SEO-strategie, waardoor de website beter vindbaar wordt in zoekmachines. Daarnaast is hij betrokken bij het bedenken van creatieve online campagnes, het beheren van Google Ads-campagnes en social media advertenties, en het verhogen van conversiepercentages op de website. Zijn vermogen om overtuigende teksten te schrijven en zijn actieve betrokkenheid bij de ontwikkeling van online marketingaspecten benadrukken zijn veelzijdige inzet en toewijding aan het succes van het bureau.

Mogelijkheden en tarieven

Met onze in-house vertaalexpertise kunnen we dit realiseren en meedenken voor de juiste oplossing. Daarbij vind ik het natuurlijk belangrijk om onze klanten snel te helpen en afspraken na te komen, dit alles tegen een scherpe prijs. Vertaalbureau Perfect is zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd, en mede dankzij onze inzet van slimme (vertaal)applicaties en efficiënt ingerichte werkprocessen kunnen we toch concurrerende tarieven hanteren. Bijkomend voordeel is dat via ons klantportaal het verloop van de vertaalopdracht inzichtelijk is. Hieronder kan je onze tarieven aflezen:

  Economy Excellent Express
Woordprijs (bij 0 - 2000 woorden) € 0,14 € 0,16 € 0,18
Minimumtarief € 40,00 € 50,00 € 50,00
5% Welkomstkorting
Professionele native vertalers
Persoonlijk advies
Vertaalgeheugen mogelijk
Kwaliteitsgarantie
Volledige revisie  
ISO-17100 conform  
Razendsnelle levering    
Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Vertaalbureau Perfect

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black