De Taaltechneut

Schakel hulp in van expert Gerrie Bos

Expert Gerrie Bos

Redacteur Gelderland

Gerrie is een vrouw met een passie voor correct Nederlands. Zij heeft 37 jaar in loondienst in de ziekenhuiswereld gewerkt. Daar heeft ze haar specialiteit medische terminologie opgebouwd. Met een achtergrond van vijf jaar scholing in de klassieke taal Latijn en ruime ervaring met medische begrippen, liggen teksten met een medische invalshoek haar bijzonder goed.

Maar Gerrie is ook geïnteresseerd in heel veel andere onderwerpen. Vanuit een grote sociale betrokkenheid ligt haar hart bij het sociale domein. Zij verdiept zich graag in informatieve boeken, die bedoeld zijn om mensen uitleg te geven. Met de eigenschappen van een echt pietje-precies gaat haar scherpe oog over je tekst. Zij zorgt ervoor dat je boek prettig leest: begrijpelijke zinnen die direct duidelijk zijn, zonder fouten. Maar jouw stijl als schrijver van de tekst blijft altijd overeind. Twijfel je over de kwaliteit van je taalgebruik? Schakel dan de hulp van Gerrie in!

 

Tekst corrigeren
Bij tekstcorrectie gaat het puur om het verbeteren van fouten in spelling, grammatica en interpunctie.
Hiervoor bereken ik een tarief van € 0,04 per woord.

Tekst redigeren
Redigeren gaat een stapje verder. Dan verbeter ik ook zinsopbouw en let ik op consistentie in woordgebruik. Tevens controleer ik of nummering en verwijzingen kloppen. 
Daarvoor geldt een tarief van € 0,05 per woord. 

Deze tarieven zijn beide excl. btw. 
In het tarief inbegrepen zit een tweede controle van alle tekst die ik heb gecorrigeerd of geredigeerd. 
Geen foutje mag immers onopgemerkt blijven!

Klanten van Pumbo krijgen een korting van 25% op de totale prijs.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Gerrie Bos

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black