Boek redactie

Laat uw boek redigeren door een ervaren redacteur

Boek redigeren

Waarom u er verstandig aan doet om een redacteur in te schakelen

Als u uw boek eigenhandig uitgeeft, bent u zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van uw teksten. Het is dan ook aan te raden om een onafhankelijke redacteur in te schakelen die uw boek op tekstueel en inhoudelijk niveau corrigeert. Negen van de tien keer sluipen er tijdens het schrijven namelijk fouten en andere onvolkomenheden in uw boek; hoe secuur u ook te werk gaat en hoe goed uw Nederlands ook is.

Een redacteur kan u helpen om deze spel- een taalfouten te ontdekken en kan u op een dieperliggend niveau adviseren, bijvoorbeeld als het aankomt op de zinsopbouw en de verhaalstructuur. Wij redigeren uw boek niet voor u, maar kunnen u in contact brengen met een aantal uitstekende redacteurs die u ongetwijfeld van dienst kunnen zijn.

 

 

HULP NODIG?

Zoek een expert voor je boek

 

ZOEK EEN EXPERT

In het leven en ook in de taal zijn nuances alles

Louis Couperus (1863 – 1923)

Het belang van een redacteur

Bent u er nog niet van overtuigd dat het in de arm nemen van een redacteur zo’n gek idee nog niet is? Lees dan het volgende artikel, waarin u leert waarom het wel degelijk de moeite loont om met een redacteur in zee te gaan en wat u moet doen om een bekwame partner in crime te vinden. → Lees verder

Ervaring

De redacteurs waar wij mee samenwerken, zijn taalliefhebbers in hart en nieren en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring op het gebied van tekstredactie. Als u uw manuscript aan hen durft toe te vertrouwen, zult u niet worden teleurgesteld. Bij hen is uw boek gegarandeerd in goede handen.

Voordelig

Als u uw manuscript door één van de door ons aanbevolen redacteurs laat redigeren en hen ervan op de hoogte brengt dat u via ons bij hen terecht bent gekomen, profiteert u in de meerderheid van de gevallen van speciale tarieven. Dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs, wat wilt u nog meer?

Andere redacteurs

Bent u op zoek naar een redacteur die is gespecialiseerd in een specifiek onderwerp? Naast de redacteurs die wij aanbevelen, zijn er tal van andere onafhankelijke redacteurs die hun diensten aan zelfpublicerende auteurs aanbieden. Een zoektocht op Google levert al snel tientallen resultaten op.

Advies nodig over het redigeren van uw boek?