Esther Kreukniet Communicatie en journalistiek adviesbureau

Schakel hulp in van expert Esther Kreukniet

Expert Esther Kreukniet

PR Coaches Zuid-Holland

Al meer dan vijftien jaar organiseert Esther Kreukniet cursussen creatief schrijven, zakelijk communiceren en boeken schrijven.

In haar nieuwe pand in Brielle geeft ze nog meer geweldige workshops om de finesses van het schrijven onder de knie te krijgen. Deze workshops duren twee uur om de smaak te pakken te krijgen: thriller schrijven, method writing, columns en blogs schrijven, interviews afnemen, kinderboeken schrijven, story telling, commercieel zakelijk schrijven, een artikel opzetten en schrijven, blogs schrijven en nog veel meer. En heb je een specifieke vraag? Esther geeft tevens veel workshops of cursussen op maat of op locatie: bijvoorbeeld een biografie schrijven, een non-fictie boek opzetten, een artikel opzetten of een personeelsblad maken. Een workshop van twee uur kost € 195,-.

Ik ben tevens copywriter voor bedrijven en schrijf bijvoorbeeld blogs, interviews, artikelen of andere teksten voor ondernemingen. Het uurtarief is € 65,- (excl. reiskosten). Er zijn mooie deals om je bedrijf een boost te geven.

Tekst deal I
Web content: wervende tekst voor de homepage of een nieuw product of dienst op de website – € 195,-.

Artikel deal II
Artikel voor een website, tijdschrift, krant, bijbehorende nieuwsbrief en wervend socialmediaplan omtrent het onderwerp – € 295,-.

Pers deal III
Persbericht over een nieuwe dienst of product, content voor website, briefing voor zowel interne als externe communicatie, aanpassingen website en uitvoering social media – € 495,-.

Smart deal IV
Alle communicatie voor je bedrijf: het onderhouden van de websiteteksten, brochureteksten, opzet interne en externe communicatie, persberichten, PR, nieuwsbrieven, interviews, social media en waar nog meer behoefte aan is – € 995,-.

Dit pakket wordt door een aantal bedrijven afgenomen die geen communicatie- of PR-dame vast in dienst willen hebben, maar wel gebruik willen maken van deze diensten, afhankelijk van de wensen nader in te vullen, op basis van een langer samenwerkingsverband, bijvoorbeeld elke twee maanden of elk kwartaal.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Esther Kreukniet

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black