Multichapter

Schakel hulp in van expert Jordi HeresSchakel hulp in van expert Jordi Heres - Pumbo.nl

Multichapter

Jordi Heres

Multichapter vertaalt boeken. Het vertaalbureau is gespecialiseerd in boekvertalingen. De in-house vertalers van Multichapter zijn enthousiaste native vertalers met ieder een specialisatie. De vertalers vertalen zowel non-fictie- als fictieboeken.  

Een goede roman moet de lezer aangrijpen, ontroeren of laten lachen. Laat daarom uw boek vertalen door de vertalers van Multichapter, die ervoor zorgen dat de vertaling dezelfde emoties oproept. Bij het vertalen van educatieve boeken en managementboeken is het essentieel dat de objectiviteit gewaarborgd blijft. De vertalers hebben een didactische achtergrond en weten hoe ze informatie duidelijk kunnen overbrengen.

Een boek vertalen is een intensief vertaalproject, waar de in-house vertalers intensief aan samenwerken. Alle concepten worden door meerdere vertalers doorgenomen om uiteindelijk een hoogwaardig eindresultaat op te leveren waar lezers blij van worden.

VERTALING Noord-Holland

Tarieven en mogelijkheden

Multichapter vertaalt zowel non-fictie als fictie. Elke vertaler is gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. De projectmanagers bij Multichapter selecteren de vertaler die het best bij uw vertaalproject past.

Het vertaalbureau hanteert tarieven per woord. Deze tarieven variëren van € 0,08 tot € 0,12 per woord, afhankelijk van de deadline en het vakgebied van de vertaling. Kijk voor meer informatie op de website van Multichapter.


Voeg toe aan offerteaanvraag  

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW


Copyright © 2006-2021 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.