Marja Slinkert

Schakel hulp in van expert Marja SlinkertSchakel hulp in van expert Marja Slinkert - Pumbo.nl

Marja Slinkert

Marja Slinkert

Marja Slinkert is niet alleen docent seniorensport, ze schrijft ook. Reisboeken bijvoorbeeld in samenwerking met fotograaf Marina Goudsblom; artikelen in de 'WAT?! krant' (het jongerenmagazine voor Pleegzorg Nederland) en bijdragen in kritisch-culinair tijdschrift Bouillon. En natuurlijk biografieën! Van wie? Van ieder die dat wil. Ieder draagt immers zijn eigen boeiende verhaal met zich mee. Dat geldt voor (groot)ouders die hun herinneringen willen nalaten, een jubilerend huwelijkspaar dat wil terugkijken op de achterliggende huwelijkse jaren, de gepensioneerde die zijn werkjaren in kaart wil brengen, de familie die gezamenlijk hun jeugd memoreren.

Marja's jarenlange ervaring met jongeren en ouderen zijn hierbij van grote waarde. In ongeveer vijf gesprekken brengt ze uw leven in kaart. Samen met door u aangeleverde foto's en ander documentatiemateriaal maakt zij hiervan in samenwerking met Pumbo een fraai boekwerk.

GHOSTWRITING Utrecht

Tarieven en mogelijkheden

Per sessie (1 interview en de uitwerking ervan) bedragen de kosten € 180,-. Voor een volledige biografie zijn circa 5 sessies nodig.

Opmaak/vormgeving eenmalig € 100,-.

De drukkosten van een biografie in boekvorm zijn afhankelijk van het aantal pagina's, de cover en het aantal foto's. Dit bereken ik met Pumbo door.

De eindprijs van een biografie in boekvorm (tekst, opmaak/vormgeving en gedrukte exemplaren) kan variëren van € 650,- (ca. 3 gesprekken/10 exemplaren) tot € 1.800,- (ca. 6 gesprekken/20 exemplaren).


Voeg toe aan offerteaanvraag  

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW


Copyright © 2006-2022 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.