Een boekje open - Ghostwriter

Schakel hulp in van expert Silvie Kamphuis

Expert Silvie Kamphuis

Ghostwriter Noord-Holland

Silvie Kamphuis (1985) is schrijver van biografieën en andere persoonlijke verhalen. Je kunt bij haar terecht voor doorvoelde boeken over echte levens. Ze luistert naar je en vraagt door op de belangrijke onderwerpen, voordat ze alle losse delen samenbrengt tot een mooi verhaal met een duidelijke rode draad. Door gedurende het schrijfproces nauw met je samen te werken, zorgt ze dat je jezelf terugleest op iedere pagina van je boek.

Silvie is biografiebureau Een boekje open gestart, zodat iedereen een biografie over zijn grootouders, ouders en zichzelf in de boekenkast kan hebben staan. Naast vele boeken voor privécollecties, schreef ze o.a. Niet van iedereen (2018, Palmslag), In mijn tijd (2020, Spectrum), en Achter het Masker (2022, Palmslag).

Mogelijkheden en tarieven

Je kunt op veel verschillende manieren een biografie of een verhaal over jezelf laten schrijven. Misschien heb je de zolder vol liggen met dagboeken en oude agenda’s? Misschien ben je zelf al begonnen met schrijven of misschien wil je het liefste door middel van interviews het verhaal overbrengen. Alles is mogelijk. Het laten schrijven van een biografie of een ander soort boek is daarom altijd maatwerk. Om je toch een idee te geven van de mogelijkheden en bijbehorende kosten heb ik een aantal pakketten samengesteld.


Luxe biografie
Je wil een boek laten schrijven en samen met iemand de tijd nemen om je verhaal uitgebreid uit te diepen. Kies voor een luxe biografie.
- Voorbereidende opdrachten en vragen
- 5 interviews van 2,5 uur op een locatie naar keuze
- een meeslepend samenhangend verhaal van ongeveer 30.000 woorden
- twee feedbackrondes

Kosten: vanaf 8790 euro inclusief btw


Standaard biografie
Je wil een bescheiden boek laten schrijven, waarin jouw levensloop of verhaal op een mooie manier de ruimte krijgt. Kies voor een standaard biografie.
- Voorbereidende opdrachten en vragen
- 3 interviews van 2,5 uur op een locatie naar keuze
- een mooi verhaal van ongeveer 20.000 woorden (80 boek blz.)
- twee feedbackrondes

Kosten: vanaf 5970 euro inclusief btw


Korte biografie
Jij wil een kort verhaal laten schrijven, als aardigheid, cadeau of om simpelweg even stil te staan bij je mooiste herinneringen.
- Voorbereidende opdrachten
- Uitgebreide vragenlijst
- 1 interview van 2,5 uur
- een leuk verhaal van ongeveer 5.000 woorden
- 1 feedbackronde

Kosten: vanaf 990 euro inclusief btw

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Silvie Kamphuis

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black