Haags Bureau

Schakel hulp in van expert Wendy Hendriksen-Scholte

Expert Wendy Hendriksen-Scholte

Redacteurs Vormgevers Zuid-Holland

Wendy is als generalist thuis in alle genres. Of je boek nu 'Altijd Frankrijk', 'Door de ogen van de hond', 'Bedrijfskunde voor apothekers', de 'Lean Website Methode', 'Ida Sipora', 'Pleite' of 'Je maakt wat mee als hotelier' heet: naast correctie en redactie is meedenken in het nóg beter maken van je boek haar specialiteit. Daarom kun je haar werkzaamheden gerust als redactie-plus beoordelen! Wendy woont en werkt samen met haar echtgenoot, grafisch ontwerper en vormgever Paul Scholte in het centrum van Den Haag. Samen verzorgen zij het gehele boekentraject: van redactie en ontwerp tot en met het leveren van het drukklare document voor de persen van Pumbo!

Wendy draait haar hand niet om voor het verfijnd, maar haarscherp redigeren-plus van romans, reisverhalen en thrillers, sprookjes, verhalenbundels en biografieën, wetenschappelijke boeken, beleidsstukken en rapporten, bedrijfskundige- en managementboeken, naslagwerken en studieboeken, catalogi, memoires en vrijetijdsboeken, historische boeken, kookboeken, chick-lits en businessromans. Je kunt veel adviezen en tips tegemoet zien en natuurlijk helpt Wendy je ook met die zo belangrijke tekst voor de achterflap. Je wilt het beste voor je boek en krijgt meer dan je verwacht: oprechte samenwerking, meedenken, een luisterend oor, eensgezind handelen én een snelle doorlooptijd. Zo ontvang je jouw gelezen, geredigeerde en gecorrigeerde manuscript al binnen tien werkdagen retour. Paul Scholte, de ontwerper en vormgever van het Haags Bureau, koppelt creativiteit aan gedegen kennis van de technische processen, zodat je aansluitend zinvol geadviseerd wordt over formaten, leesbaarheid, fonts, bladspiegels, illustraties, infographics en dergelijke zaken. Paul en Wendy inspireren je ook om na te denken over de verkoop van je boek, over doelgroepen, over persberichten en over het geven van interviews. Van de eerste letter tot en met de boekpresentatie: het Haags Bureau vormt samen met Pumbo jouw team.

 

Tarieven en mogelijkheden

Het Haags Bureau hanteert transparante tarieven. We hebben een handige Pumbo-tarievenkaart ontwikkeld zodat je direct weet waar je aan toe bent wanneer je besluit met ons te gaan samenwerken. We zullen je altijd eerst een kosteloze proefredactie van de eerste vijf tot tien pagina’s van je manuscript aanbieden. Zo kunnen wij de werkzaamheden inschatten, terwijl jij kunt zien of onze stijl je bevalt. Speciaal voor de auteurs die hun boek bij Pumbo laten produceren hebben we aantrekkelijke tarieven. Een voorbeeld: spelling, interpunctie en grammatica: € 20,- per 1.000 woorden. Redactie en redactie-plus: vanaf € 25,- per 1000 woorden. Ontwerp van je cover én het volledige binnenwerk: van € 200,- tot € 475,-. De opmaak van je boek wordt vervolgens per pagina berekend, zo betaal je nooit te veel. Dit tarief varieert van € 1,75 per pagina voor een roman of een verhalenbundel tot  € 4,50 voor zeer uitgebreide uitgaven als kookboeken, genealogieboeken, educatieve uitgaven en wetenschappelijk werk. Omdat we van maatwerk houden, sturen we je een persoonlijke offerte in een uitgebreid stappenplan.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Haags Bureau

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black