Hulp bij het drukken of uitgeven van uw boek

Uitgeven in eigen beheer hoeft niet ingewikkeld te zijn

Hulp en advies

U wilt natuurlijk niet dat uw boek in recensies wordt afgekraakt vanwege spelfouten, foutieve zinsopbouw of een slecht ontworpen cover. Het is daarom altijd slim om de hulp van een expert in te schakelen. Wij vinden het superleuk om onze klanten te helpen en van advies te voorzien. In de meeste gevallen doen we dit kosteloos en soms rekenen we hier een klein bedrag voor. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met u. Hieronder kunt u alle diensten vinden die wij of één van onze partners aanbieden.

Diensten
Vormgeving

Vormgeving

Steek uw boek in een bijzonder jasje

Een slecht vormgegeven boek is minder aantrekkelijk voor lezers. Dat geldt zowel voor de cover als voor het binnenwerk.Vaak kunnen wij u helpen bij de vormgeving van het binnenwerk. Voor eenvoudige tekstboeken doen we dit meestal zelfs kosteloos.

Als uw boek vraagt om een ingewikkeldere vormgeving, hebben we een netwerk van vormgevers die u tegen betaling kunt inschakelen.

Bekijk wat wij voor u kunnen vormgeven
Redactie

Redactie

Maak korte metten met spel-, stijl- en taalfouten

Spelfouten of een slechte zinsopbouw kunnen funest zijn voor het succesvol uitgeven van een boek. Het is altijd, maar dan ook echt áltijd raadzaam om een redacteur naar de teksten van uw boek te laten kijken.

Wij hebben zelf geen uitgebreide kennis van het redigeren van boeken. Daarom hebben we in ons netwerk heel wat redacteurs met een bewezen staat van dienst die u verder kunnen helpen.

Bekijk welke redacteurs wij aanraden
Technische Diensten

Technische diensten

Schakel onze programmeernerds in

Ja, wij noemen onszelf programmeernerds. Dat doen we niet voor niets, want we zijn er ontzettend goed in.

Wat we zoal programmeren? Van alles en nog wat: van complete auteurswebsites tot XML-koppelingen met bestaande websites en van e-mail autoresponders tot WooCommerce API’s. Niets is ons te gek en we gaan (bijna) elke uitdaging aan.

Bekijk wat wij voor u kunnen programmeren
PR & Promotie boeken

PR & promotie

Genereer media-aandacht voor uw boek

Helaas verkopen boeken zich niet vanzelf. Wij bieden zoveel mogelijk marketingtools en -informatie gratis aan, zodat u zelf aan de slag kunt met de promotie van uw boek. Zo hebben we de gratis online boek uitgeven gids gepubliceerd en verzorgen we persberichten, video-interviews, mailings naar boekhandels en meer.

Liever uitbesteden? In ons netwerk hebben we verschillende PR- & promotieprofessionals die u graag werk uit handen nemen.

Bekijk welk marketingtools wij aanbieden
Schrijfcoaching

Schrijfcoaching

Schrijf uw boek samen met een schrijfcoach

Beter worden in schrijven is iets dat we natuurlijk allemaal willen. Het is sterk aan te raden om uw kennis bij te spijkeren en dit kan uitstekend met behulp van een schrijfcoach.

Een schrijfcoach kan u helpen om uw talent verder te ontwikkelen en om een writers block te voorkomen. In ons netwerk zitten verschillende schrijfcoaches.

Zoek een schrijfcoach
Vertaaldiensten

Vertaling

Geef uw boek in een andere taal uit

Heeft u een boek geschreven dat de potentie heeft om internationaal te scoren? Dan moet het eerst vertaald worden. Dit is bijna niet zelf te doen, omdat hier echt een ‘native speaker’ aan te pas moet komen. Gelukkig hebben wij in ons netwerk een aantal vertaalbureaus die u hierbij kunnen helpen. Op de volgende pagina kunt u deze dienstverleners vinden en kunt u meteen vrijblijvend een offerte opvragen.

Zoek een vertaler

Een beroep doen op onze diensten?