Marcel van Stigt

Schakel hulp in van expert Marcel van Stigt

Expert Marcel van Stigt
Marcel van Stigt

Marcel van Stigt

Veel mensen – vooral senioren – willen hun levensverhaal laten vastleggen. Meestal omdat hun (klein)kinderen daarom vragen. Maar hoe zet je een levensverhaal op papier? Laat dat over aan Marcel van Stigt. Hij is daarin gespecialiseerd.

Marcel van Stigt is afkomstig uit de human interest-journalistiek. In het verlengde daarvan heeft hij zich toegelegd op het schrijven van levensverhalen. Het is zijn grote passie. In vijf of meer vraaggesprekken tekent hij het verhaal op. Daar maakt hij een boeiend, prettig leesbaar document van, met een duidelijke structuur. Desgewenst laat hij het verhaal bij Pumbo in boekvorm gieten. Een waardevol document. Voor nu en voor later.

Ghostwriters Noord-Holland

Levensverhaal schrijven
Aan de hand van vijf of meer vraaggesprekken teken ik je levensverhaal op. Nadat je het eerste concept hebt gelezen, breng ik eventuele correcties en aanvullingen aan. Daarna lever ik het definitieve concept aan. Daar maken we een prettig leesbaar boek van, voorzien van eigen foto's. Mijn tarief bedraagt € 1.400,- voor vijf vraaggesprekken inclusief het schrijven van het eerste en tweede, definitieve concept. Voor extra gesprekken komt er € 40,- per uur bij en dat bedrag vraag ik ook voor de opmaak van het boek. Je krijgt 10% Pumbo-korting op het genoemde bedrag van € 1.400,-.

Levensverhaal redigeren
Heb je zelf je levensverhaal geschreven? Dan kan ik dat voor je redigeren. Ik vraag daarvoor € 40,- per uur. Je krijgt 10% Pumbo-korting op het totaalbedrag.