Marcel van Stigt - beeldend schrijver

Jouw levensverhaal in heldere taal

Expert Marja Slinkert

Ghostwriters Puremerend

Jouw levensverhaal vastleggen? Of dat van je vader, moeder, opa of oma? Laat dat aan mij over. Ik ben een ervaren human interest-journalist die, naast zijn werk als redacteur van een lokale krant, levensverhalen schrijft. Boeiend, beeldend en helder verwoord. Ook heb ik een historische biografie geschreven.

Ik verzamel mijn informatie aan de hand van interviews en eventueel dagboeken, brieven en ander materiaal. Daarnaast pleeg ik research op het internet.

De input gebruik ik om het levensverhaal te schrijven. Zelf al iets op papier gezet waar een redactieslag overheen moet? Ook dat is mogelijk.

Is het verhaal eenmaal klaar, dan laat ik bij Pumbo een boek drukken in elke gewenste vorm en oplage.

Wat kost dat?

Een serie van vijf interviews plus het aanleveren van het eerste concept, een correctieronde en het definitieve verhaal kost € 1.500,00. Aan de slag met een verhaal dat je zelf al hebt geschreven? Dat kost € 1.000,00. De kosten van het drukken van een boek bereken ik daar los van; de hoogte van het bedrag hangt onder meer af van oplage, aantal pagina’s, soort papier en cover.

Contact opnemen?

Meer weten? Afspraak maken voor een vrijblijvende, gratis kennismaking? Stuur een e-mail naar mvanstigt@kpnmail.nl of bel 06-19475058. Zie ook mijn LinkedIn-profiel.

Image
favourite-pumbo-white.png

Neem contact op met Marcel van Stigt

#ffffff
Image
email-pumbo-icon-black