Ringband

Laat uw POD-boek binden als ringband

Oogt professioneel en bladert gemakkelijk

Waarom een ringband?

Een ringband is een boek dat bij elkaar wordt gehouden door een spiraal. Doordat de pagina’s niet aan elkaar vastzitten, blijft het perfect open liggen en is het eenvoudig door te bladeren: ideaal voor bijvoorbeeld scripties en kookboeken. Net als bij paperbacks en hardcovers heeft u bij een ringband de keuze uit een groot aantal verschillende papiersoorten en ook de kleur van de spiraal kunt u zelf bepalen.


Mogelijkheden

  • Beschikbaar tot 196 pagina’s, zonder minimum
  • Staand, vierkant of liggend van klein tot XXL-formaat
  • Omslag in full colour met mat of glanzend laminaat
  • Binnenwerk in zwart-wit, full colour of een combinatie daarvan
  • Ruime keuze uit papiersoorten
  • Productietijd van 3 werkdagen

Bindwijze

Een ringband is een uitstekende keuze als u één of enkele exemplaren nodig heeft van een boek met een zakelijk karakter. Scripties, jaarverslagen en studieboeken worden bijvoorbeeld vaak met een spiraal gebonden. Voor digitaal gedrukte ringbanden gebruiken wij standaard metalen spiralen. Deze zijn namelijk betrouwbaarder dan plastic spiralen en zorgen ervoor dat uw boek langer mooi blijft. Kiest u voor deze bindwijze, dan dient u er rekening mee te houden dat de pagina’s worden geperforeerd. Door de tekst en afbeeldingen minimaal één centimeter uit de rug te plaatsen, voorkomt u dat deze van gaten worden voorzien.

Papiersoorten

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende papiersoorten. Of u nu een ringband laat drukken in kleine of in grote oplage: de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Van mat tot glanzend, van gestreken tot ongestreken en variërend in gewicht van een bescheiden 80 gram tot maar liefst 135 gram. Wij hebben het beste papier voor uw POD-ringband en als u hulp nodig heeft bij het vinden daarvan, hoeft u het maar te zeggen.

Wist u dat wij ook de distributie kunnen verzorgen?

Voor de distributie van uw boek of tijdschrift bent u bij ons letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres. Wij kunnen u de nodige tijd en frustraties besparen door het verpakken en verzenden voor onze rekening te nemen – en de mogelijkheden zijn legio. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het uitbesteden van de distributie.

Uw boek toch liever in grote oplage laten drukken?

Twijfelt u aan uw keuze en overweegt u om uw boek niet in kleine, maar in grote oplage te laten drukken? Op deze pagina leest u alles wat u daarover moet weten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u zich afvraagt wat in uw situatie verstandig is, want wij adviseren u met alle plezier van de wereld.

Speciale uitgave
Heeft u speciale wensen? Bijvoorbeeld omdat u uw ringband wilt laten veredelen of omdat u uw zinnen heeft gezet op een bepaalde papiersoort? Aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen, want bijna alles is mogelijk.Uw POD-boek als ringband?

Copyright © 2006-2021 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.