Printing on demand: Paperback

Laat jouw POD-boek binden als paperback

Handzaam, soepel en scherp geprijsd

WAAROM EEN PAPERBACK?

Een paperback is een boek met een flexibel omslag, dat wordt afgewerkt met mat of glanzend laminaat. Paperbacks hebben tal van voordelen: ze liggen prettig in de hand en zijn bovendien voordeliger dan hardcovers. Het is dan ook geen wonder dat deze bindwijze het vaakst wordt gekozen door onze klanten: in de loop der jaren hebben we een haast ontelbare hoeveelheid paperbacks mogen drukken. Wordt uw boek de volgende?

Paperback

Mogelijkheden

 

Al mogelijk vanaf 12 pagina’s

Rugdikte tot 54 mm

Staand, vierkant of liggend van klein tot XXL-formaat

Omslag in full colour met mat of glanzend laminaat

Binnenwerk in zwart-wit, full colour of een combinatie daarvan

Ruime keuze uit papiersoorten

Productietijd van 2 werkdagen

Garenloos gebonden

Als u ervoor kiest om uw boek in kleine oplage als paperback te laten drukken, wordt deze bij ons standaard gelijmd. Om ervoor te zorgen dat de lijm goed hecht, wordt het oppervlak van de rugzijde opgeruwd, waarna het omslag aan het binnenwerk wordt vastgemaakt. Door het opruwen van de rugzijde en de bijzonder sterke lijm (pur) die wij gebruiken, bent u verzekerd van een buitengewoon duurzaam boek dat zijn pagina’s ook na intensief gebruik niet verliest.

Papiersoorten

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende papiersoorten. Of u nu een paperback laat drukken in kleine of in grote oplage: de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Van mat tot glanzend, van gestreken tot ongestreken en variërend in gewicht van een bescheiden 50 gram tot maar liefst 135 gram. Wij hebben het beste papier voor uw POD-paperback en als u hulp nodig heeft bij het vinden daarvan, hoeft u het maar te zeggen.

 

Wist u dat wij ook de distributie kunnen verzorgen?

Voor de distributie van uw boek of tijdschrift bent u bij ons letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres. Wij kunnen u de nodige tijd en frustraties besparen door het verpakken en verzenden voor onze rekening te nemen – en de mogelijkheden zijn legio. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het uitbesteden van de distributie.

Uw boek toch liever in grote oplage laten drukken?

Twijfelt u aan uw keuze en overweegt u om uw boek niet in kleine, maar in grote oplage te laten drukken? Op deze pagina leest u alles wat u daarover moet weten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u zich afvraagt wat in uw situatie verstandig is, want wij adviseren u met alle plezier van de wereld.

Speciale uitgave
Heeft u speciale wensen? Bijvoorbeeld omdat u een ongebruikelijke veredelingsmethode op het oog heeft of omdat u uw zinnen heeft gezet op een bepaalde papiersoort? Aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen, want bijna alles is mogelijk.