Hardcover

Laat uw POD-boek binden als hardcover

Solide en stijlvol, met een luxueuze uitstraling

Waarom een hardcover?

Een hardcover heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een harde kaft. Hardcovers hebben een luxueuze uitstraling en gaan doorgaans langer mee dan paperbacks, doordat het omslag van steviger materiaal is gemaakt. In het drukken van hardcovers zijn we bijzonder bedreven: wekelijks verlaten honderden exemplaren onze drukkerij. Het opmaken van het omslag is iets ingewikkelder dan bij een paperback, maar als u er niet uitkomt, staan wij voor u klaar.


Mogelijkheden

  • Al mogelijk vanaf 16 pagina’s
  • Rugdikte tot 54 mm
  • Staand, vierkant of liggend van klein tot XXL-formaat
  • Omslag in full colour met mat of glanzend laminaat
  • Binnenwerk in zwart-wit, full colour of een combinatie daarvan
  • Ruime keuze uit papiersoorten
  • Productietijd van 5 werkdagen

Bindwijze

Laat u uw boek in kleine oplage drukken volgens het principe van Printing on Demand, dan is een hardcover een interessante optie. Bij ons worden hardcovers die digitaal worden gedrukt standaard garenloos gebonden. Het omslag en het binnenwerk worden los van elkaar gedrukt, waarna het omslag op een stuk stevig karton wordt geplakt. Vervolgens wordt de rugzijde van het binnenwerk opgeruwd zodat de lijm goed hecht en wordt het omslag op het binnenwerk geplakt met bijzonder sterke lijm (pur). Het eindresultaat is een prachtig boek met een chique uitstraling, waar u lang plezier van zult hebben.

Papiersoorten

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende papiersoorten. Of u nu een hardcover laat drukken in kleine of in grote oplage: de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Van mat tot glanzend, van gestreken tot ongestreken en variërend in gewicht van een bescheiden 80 gram tot maar liefst 200 gram. Wij hebben het beste papier voor uw POD-hardcover en als u hulp nodig heeft bij het vinden daarvan, hoeft u het maar te zeggen.

Wist u dat wij ook de distributie kunnen verzorgen?

Voor de distributie van uw boek of tijdschrift bent u bij ons letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres. Wij kunnen u de nodige tijd en frustraties besparen door het verpakken en verzenden voor onze rekening te nemen – en de mogelijkheden zijn legio. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het uitbesteden van de distributie.

Uw boek toch liever in grote oplage laten drukken?

Twijfelt u aan uw keuze en overweegt u om uw boek niet in kleine, maar in grote oplage te laten drukken? Op deze pagina leest u alles wat u daarover moet weten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u zich afvraagt wat in uw situatie verstandig is, want wij adviseren u met alle plezier van de wereld.

Speciale uitgave
Heeft u speciale wensen? Bijvoorbeeld omdat u het belangrijk vindt dat uw hardcover wordt genaaid of omdat u uw zinnen heeft gezet op een bepaalde papiersoort? Aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen, want bijna alles is mogelijk.Uw POD-boek als hardcover?

Copyright © 2006-2021 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.