Fotoboek

Leg uw herinneringen vast in een fotoboek

WAAROM EEN FOTOBOEK?

Wilt u uw herinneringen vastleggen in een fotoboek of bent u professioneel fotograaf en wilt u uw werk bundelen in boekvorm? Zoek dan niet verder. Doordat onze fotoboeken worden gedrukt met de meest geavanceerde digitale printers van dit moment en worden gebonden door volleerd boekbinders, kunt u rekenen op een product van uitmuntende kwaliteit. Honderden fotografen, zowel hobby- als beroepsmatig, gingen u voor.

fotoboek

Mogelijkheden

 

Al mogelijk vanaf 16 pagina’s

Rugdikte tot 54 mm

Staand, vierkant of liggend van klein tot XXL-formaat

Omslag in full colour met mat of glanzend laminaat

Binnenwerk in zwart-wit, full colour of een combinatie daarvan

Ruime keuze uit papiersoorten

Productietijd van 5 werkdagen

Bindwijze

Fotoboeken worden bij ons op dezelfde manier gebonden als hardcovers. Het omslag wordt los van het binnenwerk gedrukt, waarna het op een stuk stevig karton wordt geplakt en met uitzonderlijk sterke lijm aan het binnenwerk wordt bevestigd. Zo ontstaat een boek met een harde kaft, dat er door zijn duurzaamheid voor zorgt dat u nog lang van uw foto’s kunt blijven genieten. Kiest u ervoor om uw fotoboek door ons te laten drukken, dan heeft u de keuze uit verschillende speciale papiersoorten waarop uw foto’s nog beter uitkomen. Bovendien wordt uw fotoboek niet machinaal gebonden, maar door een specialist in boekbinden die erop toeziet dat u een product van de beste kwaliteit in handen krijgt.

Papiersoorten

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende papiersoorten. Of u nu een fotoboek laat drukken in kleine of in grote oplage: de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Van mat tot glanzend, van gestreken tot ongestreken en variërend in gewicht van een bescheiden 80 gram tot maar liefst 200 gram. Wij hebben het beste papier voor uw POD-fotoboek en als u hulp nodig heeft bij het vinden daarvan, hoeft u het maar te zeggen.

 

 

 

Wist u dat wij ook de distributie kunnen verzorgen?

Voor de distributie van uw boek of tijdschrift bent u bij ons letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres. Wij kunnen u de nodige tijd en frustraties besparen door het verpakken en verzenden voor onze rekening te nemen – en de mogelijkheden zijn legio. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het uitbesteden van de distributie.

Uw boek toch liever in grote oplage laten drukken?

Twijfelt u aan uw keuze en overweegt u om uw boek niet in kleine, maar in grote oplage te laten drukken? Op deze pagina leest u alles wat u daarover moet weten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u zich afvraagt wat in uw situatie verstandig is, want wij adviseren u met alle plezier van de wereld.

Speciale uitgave

Heeft u speciale wensen? Bijvoorbeeld omdat u het belangrijk vindt dat uw fotoboek wordt genaaid of omdat u uw zinnen heeft gezet op een bepaalde papiersoort? Aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen, want bijna alles is mogelijk.