Offset: Ringband

Laat jouw offsetboek binden als ringband

Oogt professioneel en bladert gemakkelijk

WAAROM EEN RINGBAND?

De ringband is een beetje een vreemde eend in de bijt. Niet de meest voor de hand liggende keuze voor een roman of een non-fictieboek, maar wel uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een kookboek of een producthandleiding. Temeer omdat dit type boek gemakkelijk open blijft liggen door de praktische spiraalbinding (ook wel bekend als wire-O-binding). Laat u uw boek in grote oplage als ringband drukken, dan kunt u het tot in de kleinste details aanpassen: van de papiersoort tot de kleur en het materiaal van de spiraal. De keuze is geheel aan u.

Ringband

Mogelijkheden

 

Beschikbaar tot 196 pagina’s, zonder minimum

Staand, vierkant of liggend in elk gewenst formaat

Omslag in full colour met mat of glanzend laminaat of vernis

Binnenwerk in zwart-wit, full colour of een combinatie daarvan

Ongelimiteerde mogelijkheden qua afwerking en veredeling

Ruime keuze uit papiersoorten

Levertijd van gemiddeld 3 weken

Bindwijze

Met een offsetboek dat als ringband verschijnt, bent u gegarandeerd origineel. Wij zien erop toe dat u een volmaakte ringband ontvangt die de aandacht van de door u beoogde lezer weet te trekken. Daar kunt u zelf ook een bijdrage aan leveren door de keuzes die u met betrekking tot de kleur en het materiaal van de spiraal maakt. Wat dat betreft is vrijwel alles mogelijk. Als u ervoor kiest om uw boek als ringband uit te brengen, dient u er rekening mee te houden dat de pagina’s worden geperforeerd. Zorg ervoor dat de tekst en afbeeldingen minimaal één centimeter uit de rug worden geplaatst, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wist u dat wij ook de distributie kunnen verzorgen?

Voor de distributie van uw boek of tijdschrift bent u bij ons letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres. Wij kunnen u de nodige tijd en frustraties besparen door het verpakken en verzenden voor onze rekening te nemen – en de mogelijkheden zijn legio. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het uitbesteden van de distributie.

Uw boek toch liever in kleine oplage laten drukken?

Twijfelt u aan uw keuze en overweegt u om uw boek niet in grote, maar in kleine oplage te laten drukken? Op deze pagina leest u alles wat u daarover moet weten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u zich afvraagt wat in uw situatie verstandig is, want wij adviseren u met alle plezier van de wereld.

Papiersoorten

Bij ons heeft u de keuze uit tientallen verschillende papiersoorten. Of u nu een paperback of een hardcover laat drukken en of u dat nu doet in kleine of in grote oplage: de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Van mat tot glanzend, van gestreken tot ongestreken en variërend in gewicht van een bescheiden 50 gram tot maar liefst 200 gram. Wij hebben het beste papier voor uw boek en als u hulp nodig heeft bij het vinden daarvan, hoeft u het maar te zeggen.