Hardcover

Laat uw offsetboek binden als hardcover

Solide en stijlvol, met een luxueuze uitstraling

Waarom een hardcover?

Veel van onze klanten kiezen voor een boek met een harde kaft, ofwel een hardcover, en dat is niet zonder reden. Hardcovers zijn niet alleen duurzaam en kunnen wel tegen een stootje, maar zien er bovendien stijlvol uit en kunnen uw boek net dat vleugje elegantie geven dat het nodig heeft. Als het op papiersoort, afwerking en veredeling aankomt, zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Aarzel dus niet om eventuele speciale wensen kenbaar te maken, want de kans is groot dat die nog zijn te realiseren ook.

hardcover boek

Mogelijkheden

  • Van circa 24 tot een onbeperkt aantal pagina’s
  • Staand, vierkant of liggend in elk gewenst formaat
  • Omslag in full colour met mat of glanzend laminaat of vernis
  • Binnenwerk in zwart-wit, full colour of een combinatie daarvan
  • Ongelimiteerde mogelijkheden qua afwerking en veredeling
  • Ruime keuze uit papiersoorten
  • Levertijd van gemiddeld 3 weken

Bindwijze

Hardcovers die volgens het offsetprocedé worden gedrukt, worden bij ons standaard genaaid gebonden. Deze bindwijze staat garant voor duurzame boeken van superieure kwaliteit, die tot wel jarenlang meegaan. Als u voor deze optie kiest, kunt u de schutbladen van uw boek laten bedrukken. Na het drukken worden de drukvellen tot katernen gevouwen en verzameld (in de juiste volgorde gelegd), waarna ze met behulp van garen aan elkaar worden genaaid. Voordat het omslag wordt bevestigd, wordt het binnenwerk ingesmeerd met lijm en bewerkt met gaas of crêpe om voor extra versteviging te zorgen.

Wist u dat wij ook de distributie kunnen verzorgen?

Voor de distributie van uw boek of tijdschrift bent u bij ons letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres. Wij kunnen u de nodige tijd en frustraties besparen door het verpakken en verzenden voor onze rekening te nemen – en de mogelijkheden zijn legio. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het uitbesteden van de distributie.

Uw boek toch liever in kleine oplage laten drukken?

Twijfelt u aan uw keuze en overweegt u om uw boek niet in grote, maar in kleine oplage te laten drukken? Op deze pagina leest u alles wat u daarover moet weten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u zich afvraagt wat in uw situatie verstandig is, want wij adviseren u met alle plezier van de wereld.

Papiersoorten

Bij ons heeft u de keuze uit tientallen verschillende papiersoorten. Of u nu een paperback of een hardcover laat drukken en of u dat nu doet in kleine of in grote oplage: de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Van mat tot glanzend, van gestreken tot ongestreken en variërend in gewicht van een bescheiden 50 gram tot maar liefst 200 gram. Wij hebben het beste papier voor uw boek en als u hulp nodig heeft bij het vinden daarvan, hoeft u het maar te zeggen.

Uw offsetboek als hardcover?

Copyright © 2006-2021 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.