Retouren

overzicht


Mag ik een artikel terugsturen en zo ja, hoe werkt dat?

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag van het sluiten van de overeenkomst.

Indien u het artikel wilt retourneren, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor uw rekening.

Indien u een bedrag betaald heeft, zullen wij dit zo spoedig mogelijk (uiterlijk veertien dagen na ontbinding) terugbetalen. U krijgt de eventuele verzendkosten van de heenzending ook teruggestort.

De betaling vindt plaats zodra het product binnen is of zodra u heeft aangetoond het te hebben verzonden. Er kunnen nog kosten in rekening worden gebracht als u het product heeft beschadigd.

Als u gebruikmaakt van het herroepingsrecht, heeft u na uw melding nog veertien dagen om het product terug te sturen.

Een e-book is na het downloaden uitgesloten van retour gezien de aard van het artikel. U kunt de aankoop van een e-book wel herroepen, mits u dat doet voordat u het bestand daadwerkelijk heeft gedownload. Op de downloadpagina van het e-book staat dit nogmaals aangegeven. Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden voor verkopen.

Wilt u een product retour sturen? Download het retourformulier herroeping en stuur dit ingevuld per post of e-mail naar ons toe. Na ontvangst van het ingevulde formulier nemen wij contact met u op. U ontvangt dan per e-mail een korte instructie voor het retour zenden en u ontvangt ook het retouradres.

Copyright © 2006-2019 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.